Scrisoarea lui Galliani adresata presedintelui Federatiei Italiene de Fotbal

 

Domnule Presedinte,

 

Dupa cum stiti,Milan a fost victima a doua nedreptati din partea arbitrilor.Ma refer aici la Milan-Juventus si Catania-Milan,meciuri in care ne-au fost anulate goluri ce ar fi schimbat rezultatul final,deoarece arbitrii nu au observat ca mingea a trecut cu intreaga circumferinta linia portii.

Toata lumea greseste,inclusiv arbitrii delegati la aceste meciuri,dar aceste erori sunt foarte greu de acceptat,in ciuda tuturor eforturilor noastre de a ramane calmi.Milan a fost nedreptatita, si nu o singura data.

Inteleg ca solutiile tehnologice propuse de multi nu vor fi acceptate de sistem,dar nu vad vreun motiv pentru care sa nu acceptam sistemul goalline propus de UEFA.Aceasta solutie nu ar distruge echilibrul partidelor si nu ar indeparta oamenii,asa cum ar face-o solutiile tehnologice. Principalul scop al tuturor,inclusiv al celor ce nu sunt implicati direct in joc,este de a elimina orice incertitudine.Cred ca ceea ce va recomand trebuie implementat cat mai curand posibil si sunt convins ca sunteti de acord cu punctul meu de vedere.

Va rog sa luati masuri referitor la ceea ce v-am sugerat.

 

Toate cele bune,

Adriano Galliani

9 thoughts on “Scrisoarea lui Galliani adresata presedintelui Federatiei Italiene de Fotbal”

 1. asta e o prostie
  cu roma am fost putin ajutati
  uneori te ajuta,uneori te ingoapa ….

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. @ionut Nu ii nici o prostie, din cauza acestor greseli de arbitraj sau decis multe meciuri importante din cate stiu eu si o finala de campionat mondial, si la mondialu din africa in meciul anglia-germania a intrat mingea jumate de metru in poarta si nu a accordat gol, sa numai zic la noi mai putin atingea mingea plasa din spate in meciul cu juventus.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ba si mie mi se pare ca nu e nicio prostie;decat sa te ingroape uneori si sa te ajute alteori,mai bine ar fi obiectivi mereu.Nu zic ca toate deciziile astea controversate sunt luate intentionat,unii gresesc pur si simplu,dar trebuie redus cat mai mult nr acestor erori.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Maine trebuie sa cocosam niste BERZElone ! o sa iau 2P 2F II OMORAM 😡 ! FORTZA MILAN

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Prostie?
  pai doar milanul beneficiaza de arbitrii de linie ??
  Toate echipele ar trebui sa fie de acord.
  Cum ar fi se se impotrivesca Juve si restul, iar sezonul viitor Juve sa aibe 2 sau 3 goluri cum a avut Milan si sa nu i le puna ??

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. poi daca prosti astia de arbitri vedeau aceste goluri (total valabile) milan era sa cistige 6pt nu 2, deci este diferenta…..dekit asemenea greseli care pot duce titlu din milan, mai bn sa introduca proba video…sau ce mai propune galliani kolo…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *