Sampdoria – AC Milan 2-1. Notele jucatorilor

Sampdoria revine de la 1-0 si castiga meciul cu AC Milan in ultimul minut prin golul lui Pazzini. Ca de obicei, Milanul rateaza mult si este tradat de absentele si lipsurile din aparare. Bonera joaca dezastros si Thiago Silva parca nu este acelasi jucator fara Nesta. Ambrosini si mai ales Gattuso nu mai sunt jucatorii de altadata. Singurele puncte pozitive sunt Ronaldinho si Borriello.

 • Dida 6.5 –  Face un meci bun si este nevinovat la golurile Sampdoriei. Reuseste sa pastreze rezultatul de 1-0 in prima repriza prin 2 interventii excelente la Cassano. In repriza a doua, aproape ca reuseste sa pareze penalty-ul lui Cassano. Totusi, comite o mare gafa in minutul 88 cand aproape isi da gol singur.
 • Abate 5.5 – Destul de slab pe faza de aparare. Sampdoria este constienta de limitele aparatorului rossonero si insista foarte mult pe partea dreapta a apararii rossonere. Ajutati si de o prestatie opaca a lui Gatusso, multe din actiunile Sampdoriei sunt periculoase. Nu este de mirare ca este urcat mijlocas si rolul sau este preluat de Zambrotta.
 • Thiago Silva 5.5 – Cat este in grija lui, Pazzini nu misca nimic. Totusi, brazilianul face un meci sub asteptari desi are cateva interventii foarte bune, cum este cea din prima repriza cand il deposedeaza in ultimul moment pe Pazzini scapat singur cu portarul. Are o mica parte din vina la faza penalty-ului cand pozitionarea defectuoasa a lui Gattuso il obliga sa il lase pe Cassano in grija lui Bonera.
 • Bonera 3.0 – Are sarcina (dificila) de a-l marca pe Antonio Cassano. In primele minute da impresia ca are totul sub control dar incet incet pierde lupta cu atacantul Sampdoriei. Provoaca un penalty si este eliminat.
 • Antonini 5.5 – Se descurca mai bine in aparare decat Abate. Urca destul de mult in atac dar este foarte ineficient. Lipsesc centrarile.
 • Ambrosini 5.5 – Este sufocat de pressingul Sampdoriei. Pierde foarte multe baloane la mijlocul terenului si lasa mult spatiu mijlocasilor adversi.
 • Gattuso 6.0 – Preseaza destul de mult si de multe ori foarte bine dar parca nu mai este acelasi jucator de acum 2-3 ani. Este foarte prost pozitionat in faza penalty-ului si rateaza o mare ocazie la 1-1.
 • Seedorf 6.0 – Cand are putin spatiu si mingea la picior, olandezul dirijeaza foarte bine manevra de atac a rossonerilor. Dar atunci cand pierde mingea nu da vreun semn ca ar vrea sa o recupereze. Are un sut bun in minutul 15 si culmea, joaca mult mai bine cand Milanul este in 10 oameni.
 • Mancini 5.0 – Foarte activ la inceputul meciului, vrea sa demonstreze ca are loc la Milan. Centreaza bine la golul lui Borriello dar rateaza cu poarta goala din 4 metri.
 • Borriello 7.5 – Cat echipa este in 11 oameni alearga cat pentru 2. Dupa eliminarea lui Bonera alearga cat pentru 4. Inscrie un gol, construieste mingea perfecta pentru golul 2 ratata de Mancini si arata o implicare totala in meci. Pacat de ratarea din a doua repriza cand nu reuseste sa isi calibreze sutul pentru 2-1.
 • Ronaldinho 7.0 – Paseaza foarte bine pentru Seedorf care rateaza voleul din 10 metri. De cate ori are mingea la picior si este cu fata la poarta Sampdoriei, apararea adversarilor intra in panica. In minutul 66 dribleaza tot ce ii iese in cale si ii pune pe tava lui Gattuso golul de 2-1.
 • Oddo 3.0 – Il scapa pe Pazzini la golul 2 al Sampdoriei
 • Zambrotta 6.0 – Intra in locul lui Ambrosini si joaca bine.

3 thoughts on “Sampdoria – AC Milan 2-1. Notele jucatorilor”

 1. Thiago Silva a fost cel mai bun jucator al meciului, n-a trecut nimic de el. Ronaldinho a fost unul dintre cei mai slabi, n-a facut nimic tot meciu (un sut si vreo 2 pase doar)… mai mult de 4,5-5 nu-i dau lui Dinho.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Cred ca jucatorul meciului a fost Borriello. Thiago Silva l-a tinut foarte bine pe Pazzini dar a facut o mica greseala, din cauza lui Gattuso la penalty. Ronaldinho mi s-a parut foarte activ, mai ales in a doua repriza… A avut o ocazie mare, a pus 2 fata in fata cu portarul si a tras echipa dupa el in repriza a doua…

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *