Salariile jucatorilor

243bec11-59e6-4787-a8b8-dae2dbfd6e81

 

Acestea sunt salariile stagionale ale jucatorilor rossoneri(exprimate in milioane de euro). Antrenorul Massimiliano Allegri are un salariu de 2.5 milioane.

Acestea sunt sumele pe care le primesc jucatorii.Din cauza taxelor din Italia,clubul plateste aproape dublu. Din acest motiv starurile evita in ultimul timp Serie A.

5 thoughts on “Salariile jucatorilor”

  1. Mexes e un lider, un luptator si cel mai bun fundas al nostru, parerea mea e ca il merita 🙂 Al-2-lea fundas titular (Zapata) are 1.5, aici se vede diferenta de valoare 🙂 daca era Thiago Silva – Mexes apararea noastra, eram de speriat.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Cred ca salariile sunt decente si corecte. AC Milan este un club cu o conducere experimentata, care a inteles ca sumele exagerate nu aduc performante proportionale si ca politica cea mai sanatoasa pe termen lung ii cea in care clubul se autosustine financiar. AC Milan are un nume, care prin el insusi este o garantie a succesului. bravo !

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Sunt de acord cu Milan4Ever Mexes este un fundas de top cu clasa doar ca ii lipseste un coleg gen Thiago Silva,Hummels care i-ar oferi siguranta si ar juca impecabil.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *