Sa-l readucem pe Kaka?

Silvio Berlusconi il asteapta pe Kaka, transferat in urma cu doua sezoane la Real Madrid, cu “bratele deschise”, insa nu stie daca acest lucru este posibil din cauza salariului brazilianului.

Kaká

Sa-l readucem pe Kaka? Dar noi il asteptam cu bratele deschise“, a declarat Berlusconi, la sarbatoarea implinirii a 25 de ani la conducerea milanezilor.

Salariul lui Kaka este o problema, a recunoscut proprietarul de la AC Milan, dar a afirmat ca inca nu a vorbit despre bani cu administratorul delegat, Adriano Galliani.

Kaka castiga noua milioane de euro net pe sezon, 15 milioane de euro cu impozitele, conform cotidianul spaniol As.

9 thoughts on “Sa-l readucem pe Kaka?”

 1. kakka a facut ce a facut pt noi..trebuie sa se nasca un alt kakka sau altceva mai bun ca el la Milan..Fortza RossoNerri

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Kaka dupa parearea mea a fost unul dintre cei mai buni jucatori din istoria milanului dar nu poty spune ca a foast cel mai bun! deoarece au fst ulty jukatori mai valorosi precum van basten gullit savicevic sau sevckenko!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Daca e pe bani putini si salariu undeva pe la 6 milioane maxim, de ce nu?
  Altfel nu vad rostul. Kaka a fost ce a fost, nu cred ca poate reveni la forma de alta data. E nevoie de un mijlocas, bun pasator care face si faza defensiva gen Fabregas.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Parerea mea e ca ar fi mai bine sa-l aducem pe Ganso, decat pe caca, nu mai e acelasi de cand a plecat de la Milan!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. orice jucator care poate intari compartimentul median sau care poate spori fantezia pe faza de constructie este binevenit

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. fratilor..voi uitati ceva..
  “nu mai este la fel de cand a plecat de la Milan”..asta aud de la multi..
  problema e ca nu se pliaza pe stilul de joc al lui Real,ca sa dea acelasi randament..acolo echipa este construita in jurul lui C.Ronaldo,ceea ce limiteaza posibilitatile anumitor jucatori,printre care si Ricky.
  eu sincer,din toata inima,l’as vrea inapoi..si nu vb doar din cauza atasamentului emotional si a simpatiei pe care o am pentru el..
  vb pentru ca stiu ce poate..mi’am spus parerea..
  repet: stiluld e joc al lui Real nu are nimic de’a face cu al Milanului,stil pe care Kaka’ s’a format ca fotbalist..
  respect ACM1899

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Cred ca mai bine decat să-l luam pe kaka ,ronaldo sau alti ,mai bine luam jucatori tineri care nu sunt atat de scumpi! Sugestile mele sunt : Nasri,Ozil si Jersus Navas. FORŢA MILAN!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *