Robinho pleaca in State via Brazilia

Robinho este din ce in ce mai aproape de un transfer in Major League Soccer la  Orlando City Soccer Club.

Cele doua parti mai au de rezolvat cateva detalii legate de salariul brazilianului. Robinho nu a participat la reunirea lotului si probabil ca va juca 6 luni imprumutat in Brazilia inainte de a ajunge in America.

Daca brazilianul va pleaca, Milan va incerca sa il readuca pe Taarabt. Marocanul a refuzat toate ofertele primite pana acum si asteapta miscarea Milanului.

 

9 thoughts on “Robinho pleaca in State via Brazilia”

 1. in sfarsit , un transfer reusit ! Du-te tare Robinho , ca ne-ai ingropat in ultimele sezoane….prestatii sub orice critica , evoluand si pe postul de atacant secundar , post foarte rar folosit la Milan…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. La cum a jucat la Milan nu e o pierdere. Important e sa fie inlocuit cu un jucator care sa aduca plus valoare si calitate in joc.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. RESPECT CONTE! Ce antrenor a avut Juve,nu-i de mirare ca acesta echipa a dominat fotbalul italian.Dinti de cal la JUVE…HA HA HA ! Cine are curaj sa faca pariu cu mine ca JUVENTUS cu acesta fata bovina pe banca nu prinde primele 2 locuri …daca stau sa ma gandesc nu stiu daca prinde returul pe banca ..UE dinti de cal ..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. conte a plecat de la juve,probabil va prelua nationala,sii surpriza:
  Allegri a semnat cu Juventus! :))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Allegri e in stare sa o lase pe Juve pe locul 5. Ala e antrenor de Serie B sa fim seriosi..probabil o sa fie dat afara dupa vreo 10 etape

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Roma se intareste.Juve incearca sa-si definitiveze cat mai repede lotul .Napoli aduc jucatorii de care cred ca au nevoie.AC MILOGI pandesc …doar ,doar ISCO ii da un cap in gura lui Acelotti,MOURA poate,poate fuge din cantonament ,cu Ljajic umblam iar cu miloaga,CRISCITO daca se poate sa tina si el din buzunarul lui jumatate din transfer… s.a.m.d Tare curios sunt cand va pleca ROBINHO,pe cine dracu trebuie sa mai vanda sa inceapa si AC MILOGI sa aduca jucatori .Dak nu aduci acum ,pe 31 august baga-ti ….in ei BERLUSCONI!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. se poate sa vina Isco si Lucas Moura…..dar probabil la fifa14 , nu in realitate insa

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *