Robinho in dubiu pentru meciul cu Cagliari

Brazilianul s-a accidentat in ultimele minute ale amicalului cu Al-Ahil lovindu-se de o camera tv in timp ce incerca sa opreasca o minge in afara terenului. In Italia, camerele tv sunt mult mai departe de gazon si Robinho nu a realizat faptul ca va intra in coliziune directa cu electronica araba. Rezultatul se vede pe genuchiul brazilianului, acum decorat cu 7 puncte de sudura. Mai mult decat atat, se pare ca numarul 70 rossonero nu va fi prezent pe teren la Cagliari si Allegri se gandeste sa il titularizeze pe tanarul Beretta, autorul golului numarul 2 din meciul cu Al-Ahil.

Nu stiu daca va putea juca joi. Vom vedea, trebuie sa analizam situatia in zilele urmatoare. Are doua taiaturi, una chiar pe rotula. Desigur, doua taiaturi nu se compara cu o intindere sau alte leziuni dar o taiatura de genul asta te impiedica sa lovesti mingea fara sa simti durere. Daca sunt ingrijorat? Nu este placut sa ai atatea accidentari intr-un sezon dar nu ar servi la nimic sa stau sa ma plang.

Beretta mi-a placut, e tanar si a inscris un gol important. Este o optiune in plus in atac.

7 thoughts on “Robinho in dubiu pentru meciul cu Cagliari”

 1. Pato si Cassano…
  PT ca Ibra-Inzaghi-Binho sunt accidentati.
  Boateng care putea juca in atac e si el accidentat.
  Nu cred ca va intra Oduamandi..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Cred ca o sa joace Pato-Cassano si Seedorf in spatele lor..restu Ambrosini Gattuso Abate (daca joaca Zambrotta si Antonini merge el pe mijloc..) ar fi cea mai buna solutie..sa urce Abate si Antonini in spatele lui:D

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Pai joaca cum am zis eu sau il trage pe Seedorf(asta inseamna ca nu intra abate) in spate si joaca Beretta – Pato / Cassano in spatele lor..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Foarte rau ca s-a accidentat. bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau.
  nu cred ca Allegri va risca cu Beretta titular. poate prin repriza a doua cand termina Seedorf benzina.
  Pe Odu l-am vazut in meciurile de pregatire din vara si sarea mingea din el ca din gard. mi se pare genul Martins… viteza si atat. si nici macar nu are viteza lui Martins.
  speram sa iasa bine cu cagliari.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *