Robinho, dorit de Santos.

 

Santos il doreste foarte mult pe Robinho deoarece cauta intariri, dar insa oficialii milanului nu prea le surade ideea de a-l vinde pe atacantul brazilian.
Echipa care l-a format, Santos, a înaintat deja o oferta de transfer, însa președintele Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro sustine ca lucrurile sunt departe de a fi clare în privinta jucatorului de 28 de ani în Brazilia.
“Noi am înaintat o oferta, însă e o diferența între cat vrea jucatorul și ce vrea Milanul. Nu spun ca nu putem ajunge la un acord, dar nu e o afacere simpla. Ar trebui să facem progrese în negocieri chiar pe parcursul lunii ianuarie” a spus oficialul lui Santos.

One thought on “Robinho, dorit de Santos.”

  1. berlusconi a zis ca va pleca doar unul dintre Robinho shi Pato,dar se pare ca va pleca Robinho ,dar Pato va pleca pe imprumut.Despre transferurile acestea Tassoti a zis ca este rau sa pierzi asa jucatori,dar Allegri a zis ca totul merge bine(pentru el).Baieti ,ii drept ca berlusconi a pedut judecat de divorţ cu soţia sa şi trebuie sa paltească 100000 de euro pe zi acesteia(36,5 milioane pe an)?
    P.S LA MULŢI ANI VOUĂ DAR ŞI CELOR DE LA AC MILAN.DORESC CA ANUL VIITOR SA FIE PENTRU PENTRU ECHIPA UN AN AL DESCOPERIRILOR,SĂ ATINGA SCOPURILE ,SA SE UNEASCA INTRUN COLECTIV DEMN DE URMAT,IAR VOUA BAIETILOR VA ROG SĂ NE UNIM FORTELE SA MENTINEM ACEST SITE LA UN NIVEL MAI INALT,SI UITATI DE INJURATURI ASUPRA JUCATORILOR SHI A BAITEILOR DE PE SITE 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *