Rezumat video DC United – AC Milan 3-2

Rezumat video DC United – AC Milan 3-2. AC Milan a inceput prost turneul de amicale american pierzand cu scorul de 3-2 impotriva lui DC United. Ambele goluri ale rossonerilor au fost inscrise de Massimo Oddo.

[pro-player width=’585′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ebsOJcNfi4I[/pro-player]

14 thoughts on “Rezumat video DC United – AC Milan 3-2”

 1. ce a gresit abbiati? nimic e vina aparari … bravo oddo .. in atac da in aparare …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Devine mai mult decat penibil daca luam bataie si de la americani.Trist, e ca si cum nu ar exista apararea, mai ca am putea sa jucam fara ei

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. E doar un amical, sa nu judecam prea dur… Desi poate ca pe de o parte ai dreptate… Sa ne bata DC United e cam trist.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Chiar daca e un amical, nu se scuza greselile apararii. Si sunt americani!!! Ei nici macar nu stiu sa joace fotbal bine :))

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

     1. Da…asta clar.Ce-i al lor, e al lor. Dar m-au dezamagit mult in rest, ne trebuie neaparat jucatori

      Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

     2. Inca un aparator central de valoare, pentru ca Nesta din pacate joaca din ce in ce mai putin din cauza accidentarilor, un fundas dreapta de valoare pentru ca Abate nu stie inca sa joace terzino si un mijlocas defensiv cu abilitati ofensive. Un atacant de careu mai bun ca Borriello este deja un bonus. Dar apararea si mijlocul trebuie intarite neaparat. Eu am inca incredere in Galliani si Berlusconi, sunt oameni care se pricep la fotbal. Din pacate, deocamdata presedintele e mai preocupat de politica.

      Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

     3. Nesta nu numai ca se accidenteaza, e cam batran deja. Boriello face treaba destul de buna si cred ca trebuie sa-i mai acordam credit si lui Huntelaar care ar putea fi foarte bun. Avem neaparat nevoie de aparare si de un nou Gattuso pentru mijloc. Berlusconi mi se pare prea plictisit de echipa acum, ar fi foarte frumos sa cumpere actiuni rusii sau macar ceva arabi care sa bage bani 😀 astea sunt deja vise frumoase
      Si normal, ideal ar fi fost sa continue cu Leonardo 🙁

      Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. La ce a zis Pyro, as adauga postul de portar. Dida face greseli impardonabile, Abbiati e deja trecut de vreme iar reflexele sunt in cadere libera.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *