Rezumat Milan-Sao Paulo 1-0

audi-cup-2013-600x300

Dupa infrangerea usturatoare cu City, Milan reuseste sa se adune si sa scape de povara ultimului loc la Audi Cup. Intr-un meci mult mai linistit ca precedentul, Milan incepe meciul cu o echipa de tineret: Amelia; Pacifico; Zaccardo, Vergara, Emanuelson; Poli, Cristante, Nocerino; Niang, Petagna, El Shaarawy.

Prima repriza este echilibrata,cu Milan creandu-si ocazii de gol,mai ales prin El Shaarawy si Petagna,care loveste transversala. De partea cealalta,brazilienii sunt periculosi in special din cauza lipsei de experienta a tinerilor rossoneri: Vergara greseste foarte mult si pare inca necopt pentru o echipa asa mare,in timp ce Cristante pierde si el mingi importante,furat de peisaj.

Dupa pauza, Vergara si El Shaarawy sunt inlocuiti de alti doi tineri, Iotti si Kingsley Boateng,introducerea celui din urma fiind mutarea inspirata a lui Allegri,deoarece Micul Boateng devine mare in minutul 52,cand transforma in gol o pasa verticala a lui Emanuelson. Meciul continua linistit,ocaziile fiind rare,singurele evenimente notabile sunt introducerile lui Traore,Prince si Constant in locul lui Poli,Petagna si Niang.

Este de subliniat atitudinea tineretului rossonero,care promite pentru viitor,insa are nevoie de mult mai multe jocuri importante. O defensiva care scartaie din nou,dar de data aceasta Amelia reuseste cateva interventii reusite,iar Zaccardo este total schimbat fata de primul meci,acum aratand siguranta. Si,probabil,l-am redescoperit pe Boateng 🙂

 

Milan: Amelia – Pacifico,Zaccardo,Vergara(Iotti),Emanuelson – Poli(Traore), Cristante,Nocerino – Niang(Constant),Petagna(KP Boateng),El Shaarawy(Kingsley Boateng)

 

FT: Milan-Sao Paulo 1-0 (Kinglsey Boateng 52’)

 

http://www.youtube.com/watch?v=FEbCU5ulWUs

2 thoughts on “Rezumat Milan-Sao Paulo 1-0”

 1. 1)La Multi Ani,Giampaolo Pazzini,care astazi implineste 29 de ani! Speram ca sa va intoarce repede pe teren cu pofta de goluri!
  2)Se deschid oficial tratativele pentru Ljajic. Milan ofera 8 milioane+bonusuri, Fiorentina vrea 12. Della Valle sustine ca jucatorul vrea sa ramana la Viola.
  3)Milan va juca duminica noapte,de la 01:30,semifinala Guinness Cup,impotriva lui Chelsea. Echipa lui Mourinho a trecut de Inter cu 2-0.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. La fel shi de la mine felicitari Pazzo revino mai repede urmasul lui Inzaghi!!!!!! Referitor la meciul de ieri :Amelia a jucat foarte bine in comparatie cu ManCity,mia placut foarte tare PACIFICO peste zacardo peste Vergara ieri in centrul denfesivei,referitor la Vergara joaca ca shi Mexes citeodata bine citeodata iti pui mainile in cap.Mia placut KINGSLEY BOATENG are calitati bune insa e un pic gelos la pase,oricum peste Robinho,Niang,Emanuelson.Emanuelson fundas stinga?Constant imi pare mai sigur ,bataios,shi joaca la viteza.Petagna bunnn insa are unele momente cind se gindeste foarte mult, foarte…Cristante baiat talentat a avut shi gresheli, insa la virsta lui e bun.
  P.S vreau sal vad pe Saponara de ce el nu joaca?Shi ce ghebulete au avut in spinare jucatorii in ultimele 2 meciuri?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *