Rezumat Bologna-Milan 3-3

bologna-milan-300x257

Dupa un esec contra lui Napoli,Milan s-a deplasat pe terenul Bolognei pentru a-si spala pacatele.

Atitudinea este potrivita,iar Poli deschide scorul in minutul 12. Urmeaza o serie de ratari,care se razbuna in minutul 33,cand Laxalt profita de o eroare imensa in apararea noastra si stabileste scorul pauzei.

In a doua repriza,Matri rateaza din toate pozitiile posibile,dar tot Bologna este mai eficienta,in minutele 51 si 60,cand Laxalt si Cristaldo il inving din nou pe Abbiati.In minutul 89,cand totul parea pierdut,Robinho reduce din diferenta,iar dupa doar un minut Abate egaleaza,cu o mingea plimbata dramatic prin careul mic.

Din nou,Milan face un meci slab,dar se trezeste in ultimele minute,la fel ca ultimele 3 meciuri,cu Torino,Celtic si Napoli. Si totusi,pentru acest Milan, este prea tarziu…

One thought on “Rezumat Bologna-Milan 3-3”

  1. Pacat de acest lot , pentru ca sunt multi jucatori talentati dar putin vor..nu putem sa ne scuzam ca avem accidentati pentru ca a fost trimis un lot decent si e Bologna totusi..Din cate vad anul acesta v-a fi mai greu decat anult trecut si imi e cam greu sa cred ca Milan v-a termina in primele trei locuri..Daca nu incepem sa legam niste victorii nu are rost sa ne mai asteptam la nimic !

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *