Rezultat final: Catania – Milan 0:2

Huntelaar ce gol!

Huntelaar aduce victoria Milanului in ultimele minute ale unui meci plictisitor, jucat parca la trecerea timpului. Golul doi este incantator, olandezul reusind un lob de senzatie de la 20 de metri.

Meci plictisitor

Pana in minutul 88 meciul este unul foarte plictisitor, jucat parca in ciuda unui spumos Barcelona – Real Madrid. Leonardo face pentru prima data in acest sezon cateva schimbari inspirate si ii introduce pe Antonini, Inzaghi si Huntelaar in locul lui Zambrotta, Boriello si Flamini. Se trece astfel la un sistem 4-2-4, cu 2 varfuri de careu care asteapta centrarile aripilor Ronaldihno si Pato. In sfarsit vine si golul dupa o actiune a celor doua varfuri finalizata de Huntelaar cu un sut din prima din 16 metri. Milan isi dubleaza avantajul cu un gol superb al olandezului in prelungiri si partida este incheiata. 0-2 exact cum am anticipat in preview

Milan trece pe locul 2

Rossonerii profita de infrangerea suferita de Juventus pe terenul celor de la Cagliari si urca o pozitie pe podium pana pe locul 2.

2 thoughts on “Rezultat final: Catania – Milan 0:2”

  1. “Huntelar ce gol! “se scrie cu 2 de A.
    E adevarat ca a dat un gol ce aduce aminte de Van Basten. O fi asta un gol al revenirii lui in atentia iubitorilor de fotbal. Avand in vedere ca Borielllo nu a rupt gura targului, poate i se da o sansa.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *