Record de abonamente pentru Champions League

Suporterii rossoneri revin pe stadion. Adversari ca Real Madrid, Ajax sau Auxerre si transferurile lui Ibrahimovic si Robinho au readus entuziasmul suporterilor care au spart recordul de abonamente pentru meciurile de acasa din Champions League. Numarul abonamentelor vandute a ajuns la 53.260, record absolut pentru AC Milan.

Cresterea a explodat dupa tragerea la sorti si anuntarea transferurilor lui Ibrahimovic si Robinho. In ziua de 3 septembrie s-au vandut 5000 de abonamente, luni dupa meciul de debut cu Lecce numarul a ajuns aproape de 6000 in timp ce miercuri 8 septembrie fanii “s-au mai potolit” si au cumparat “doar” 4800 de abonamente Champions League. Cresterea fata da anul trecut este semnificativa, in editia 2009/2010 vanzandu-se doar 22.103 abonamente Champions League.

Nici abonamentele pentru Serie A nu stau rau, numarul de abonamente vandute pana astazi ajungand la 27.229. (peste 6000 s-au vandut dupa venirea lui Ibra). Vanzarile abonamentelor de orice tip inceteaza vineri 17 septembrie.

9 thoughts on “Record de abonamente pentru Champions League”

 1. in campionat in ani din urma aveam cea mai buna medie din serie a
  40000-45000 si acum am ajuns la jumate ……

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. pacat….k avem un antrenor dobitoc dak tot k seddorf jucam si k gattuso …o dam iar de gard va spun sigur cesena nu a fost un accident ..o sa vedeti ce meciuri in deplasare facem../.offffffff
  mama

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. e un jucator fenomenal dar nu il mai ajuta fizicul…tehnica are cu carul da cand e vb de efort fizic eu zic ca e praff ..nu poate sa faca fata un meci in champions eu sper sa fie rezerva si daca e nevoie de el sa fie bagat in min 60 -65

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. boateng de ce draq l-am loat ???este tanar are forta si tehnica!!!!!………..sa stea sa vada meciurii de pe banca lui milan????

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. da si eu las vrea pe boateng in teren …..poate are nevoie de putin timp de acomodare …dar va veni si ziua aia

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. foarte bine.
  sa vina cat mai multa lume la stadion sa-i sustina pe baieti si pe allegri ca acum au mare nevoie.
  imi pare rau ca eu nu pot merge acolo dar sper ca cei care merg sustin echipa indiferent de rezultate.
  forza ragazzi

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *