Primele accidentari ale sezonului

Milan iese destul de sifonata dupa primele antrenamente si amicale desfasurate in acest inceput de sezon. Cea mai grava accidentare este de departe cea suferita de Daniele Bonera. Aparatorul italian a suferit o fractura de rotula si va fi nevoit sa stea pe bara intre 60 si 90 de zile. Tinand cont de varsta jucatorului, 90 este cifra corecta. Robinho va sta si el cel putin 2 saptamani pe tusa dupa ce s-a accidentat si el. In cazul brazilianului este vorba de o intindere.

10 thoughts on “Primele accidentari ale sezonului”

 1. Macar asa nu o sa il mai foloseasca Allegri pe Bonera….o sa fie de 100 de ori mai bine fara Bonera

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Mulţumesc Doamne că nu mai am şansa să îl văd pe POPOnera în apărare. Încă un meci cu el în apărare şi ajungeam sub electroşocuri. Apărarea noastră e egală cu zero. Constantin ăsta negru din apărare e decent pentru postul de rezervă. Ne trebuie un fundaş sănătos psihic, fizic şi pot spera şi eu la locul 3. Napoli s-a întărit a naibii de mult. Juventus nu mă pronunţ. Restul echipelor dracu să le ia.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Anu asta luam maxim locul 3, Juventus se indreapta spre al 3-lea titlu….aoleu, aoleu, ce ani de cacat….

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Napoli investeste fiecare cent castigat de pe urma lui Cavani.
  Isi fac echipa calumea.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Bine ca sa accidentat Bonera. Iar Robinho sa se tot intinda si dupa astea doua saptamani de recuperare… Nu cred ca aduc un plus echipei acesti jucatori.
  Decat Bonera, mai bine oricare altul, decat Robinho, mai bine Saponara, Niang sau alt tanar jucator care are chef de joc…

  @Punker01
  Intradevar, Napoli face mutari destul de interesante. Dar asta nu garanteaza si performanta. Eu sper ca Benitez sa utilizeze si la Napoli aceleasi metode care lea folosit la Inter… 😀

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Tot raul spre bine.Avem nevoie de un fundas bun,chiar foarte bun. Ar face diferenta intre o echipa mediocra si una buna,cu sanse reale la Scudetto. Pentru ca in rest nu stam asa prost.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *