Preview Udinese – AC Milan

Udinese – AC Milan este ultimul meci al sezonului, unul fara miza pentru rossonerii dar cu o importanta enorma pentru Udinese. Gazdele au nevoie de un punct pentru a-si asigura participarea la turul preliminar Champions League. Meciul tur, terminat 4-4, a fost un adevarat spectacol si ne putem astepta la inca o partida cu multe goluri.

[FD_preview id_match=”60″]

17 thoughts on “Preview Udinese – AC Milan”

 1. sper sa-i scoatem din CHAMPIONS LEAGUE
  Udinese 0-3 AC Milan
  poate ii vom umili la ei acasa,
  sintem adevaratii campioni…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. udinese este echipa MILANULUI, nu stiu ce ai cu ei ? o sa vezi k nu o sa i incurece. urmareste serie A, de peste 8 ani si o sa ti dai seama….. FORZA MILAN !!!!!!!!!! pacat de PIRLO, multumim pt tot ce a facut in cei aproape 11 ani magnifici la MILAN !!!!!!!!!!!

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Daca nu il baga pe Didac’ il bat eu . din cazua lui pleaca Pirlo .. sper sa plece si seedorf . GRAZIE ANDREA PIRLO ! sper sa dea un gol din free kick .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Daca nu Milan nu prea face transferuri mai uit si pe la vecini… Inter il transfera pe Tevez de vreo 2 ani. In rest, ei il cumpara si pe Hazard, pe Robben, Messi, Pastore, Fabregas, Montolivo, Guarin, Hulk etc. :)) Buna echipa! La anul iar il vor “chinui” pe Eto, Maicon si compania :))
  Juventus sunt in lumea lor. Ei sunt cei mai buni, doar ca noi, ceilalti, suntem rai si nu ii intelegem. Ei sunt genii neinteles. In afara de Pirlo eu nu vad reconstructia aia promisa. In plus, nimeni de valoare nu va ajunge acolo.
  Roma a anuntat un buget frumos pt transferuri, dar astia nici macar nu stiu pe cine sa cumpere :))
  Dupa toate astea, inca o data observam ca fotbalul italian sufera. Lipsa de performanta in Europa nu ne mira. Fara investitii masive si fara o schimbare a impozitului nu cred ca in Italia se vor face mari transferuri. Deja campionatul italian e pe 4, dupa Anglia, Spania, Germania… Incet incet Franta isi revine, la fel Portugalia.
  Ce naibi fac italienii astia? Nu mai au chef de fotbal?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. deja obiectivul pt sezonul urmator s’a schimbat, nu mai e castigarea UCL ci semifinala

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *