Preview Milan-Celtic

UEFA Champions League and UEFA Europa League - Play-off Round Draw

In seara aceasta revine in forta Champions League,iar Milan va deschide balul pe teren propriu,in fata scotienilor de la Celtic. Problema nu este insa adversarul,ci chiar echipa noastra,deoarece se poate alinia un 11 mai bun doar cu jucatorii accidentati. Astfel,Allegri a fost nevoit sa convoace 4 jucatori de la Primavera.

Abbiati, Amelia, Coppola, Constant, Mexes, Iotti (36), Zaccardo, Zapata, Benedicic (31), Birsa, Cristante, de Jong, Emanuelson, Modic (37), Muntari, Nocerino, Pedone (39), Poli, Balotelli, Matri, Robinho.

Pentru meciul din seara aceasta este prevazut debutul lui Birsa: Abbiati-Constant,Mexes,Zapata,Zaccardo-Muntari,De Jong,Nocerino- Birsa- Matri,Balotelli.

Arbitrul intalnirii va fi Wolfgang Stark,dar meciul NU va fi transmis la TV.

P.S.: La ora 16 va incepe si meciul din competitia UEFA Youth League dintre Milan-Celtic,si va fi transmis pe www.milantime.acmilan.com.

25 thoughts on “Preview Milan-Celtic”

 1. Nenorocitii de la digi analizeaza de 1 ora meciurile din seara asta, dar de meciul AC MILAN- CELTIC, nimic. Sper sa castigam si asa cu echipa a 2-a.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. facem un meci bun dat fiind faptul ca in unsprezecele nostru lipsesk multi jucaotri titulari…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. bun finalul de repriza,sper sa reusim sa castigam 🙂
  Si am o intrebare daca poate sa imi raspunda si mie cineva ca inca nu am inteles…de ce a fost adus Matri?12 mil pentru o petarda,El Shaarawy e cu 3 clase peste el…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Victorie 2-0 destul de grea victoria,am avut si ceva noroc,golul lui Zapata a fost defapt un autogol,iar al 2-lea gol o lovitura executata excelent de Balotelli respinsa de portar in fata(parerea mea e ca a facut tot ce a putut) iar Muntari inscrie cu poarta goala,nu am facut un meci prea bun,dar tinand cont ca ne-au lipsit foarte multi jucatori,merge importanta e victoria,sper totusi sa ne imbunatatim jocul in meciurile urmatoare.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Primele 4 meciuri (dubla cu PSV, Infrangerea cu Verona si cu Cagliari) am deschis scorul in primele 15 minute de fiecare data.
  Acum ne chinuim pana in ultimele 10 minute.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Prefer sa ne chinuim pana in minutul 90 si sa castigam decat sa dam gol in minutul 15 si sa intoarca adversarii scorul …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Conteaza ca am invins si avem 3 puncte! Daca batem la Amsterdam (sau macar un punct) avem sanse reale la calificare. Pacat ca sunt atatia accidentati, dar pana la meciul cu Ajax sper sa revina macar 2-3 dintre ei.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *