Preview Lecce – AC Milan

AC Milan joaca duminica la ora 13:30 ora Romaniei cu Lecce in cadrul etapei cu numarul 8 din Serie A. Meciul se anunta interesant, ambele echipe incercand sa urce in clasament. Rossonerii trebuie sa isi respecte statutul de favorita si campiona en-titre si incearca sa repare un inceput slab de campionat in timp ce Lecce vrea sa scape de zona retrogradarii.

In tabara rossonera, Thiago Silva este inca accidentat si se pare ca nu va putea juca duminica. Brazilianul urmeaza sa fie inlocuit de Bonera sau Mexes. In mod normal, favoritul ar fi Mexes, dar cum francezul a pasit pe teren pentru prima data din aprilie acum 3 zile, se pare ca italianul va fi titularizat alaturi de Nesta.

Robinho a fost odihnit in meciul din Champions League si se pare ca va juca in spatele varfurilor Ibrahimovic-Cassano. Se pare ca Boateng va lua loc pe banca si mijlocul va fi format din Nocerino si Aquillani, ambii in mare forma dupa meciul cu Bate si van Bommel. Olandezul trece printr-o perioada mai putin fasta dar ramane favorit pentru un loc de titular in fata lui Ambrosini, italianul nefiind inca la 100%.

Lecce va incepe meciul cu un 4-3-2-1 axat pe o aparare supraaglomerata si un contraatac rapid, singurele arme disponibile impotriva Milanului. Grosmuller si Cuadrado vor juca in spatele lui Corvia in timp ce apararea gazdelor va fi ajutata de fostii jucatori rossonerii Strasser si Oddo.

[FD3_previewBox id_match=”399″]

12 thoughts on “Preview Lecce – AC Milan”

 1. Eu nu inteleg, chiar nu putem juca si noi odata cu un singur mijlocas defensiv? De ce nu joaca Boateng in locul lui MvB?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. de multisor nu i-am mai batut pe Lecce in deplasare
  poate macar anul asta ii dezmembram din statistici . . .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. sigur castigam. o sa inceapa vremurile bune,daca nu,nu avem speranta anu asta… cred ca ar fi frumos sa-l bage pe mexes titular,nu e meci asa greu si pare in forma 😀 a inceput sa-mi placa echipa de anu asta…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. impotriva unei echipe care na scos decat un pc in ultimile 4 meciuri navem scz daca nu luam 3 pc. daca avem surpriza sa scoate un egal sau mai rau sa pierdem …la sfarsit vad milanu` pe ultimul loc de EL 🙁

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. lecce nu joaca nimic…. e un meci chiar usor in care noi ar trebuii sa castigam fara nici cea mai mica problema….
  sper ca revine pato cat mai repede….

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Nu avem cum sa nu castigam,suntem peste ei la toate capitolele,pur si simplu ar fi impotriva fotbalului sa nu invingem mai ales cu trioul letal Ibra-Robinho-Cassano.Singurul punct slab al nostru pe care il vad e Bonera…as fi mai linistit cu Mexes acolo alaturi de Nesta.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. nu puteau sa puna meciu seara. la 13:30 sunt la lucru. poate sa ma invoiesc…..oare ma crede sefu daca zic ca e soacra in spital?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Dupa parerea mea juaca cu 2 mij devensivi pt ca ibra,Robinho,Cassano nu prea fac faza defensiva!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *