Preview Lazio-AC Milan

AC Milan joaca impotriva lui Lazio pe Olimpico in cadrul etapei numaru 3 din Serie A. AC Milan se afla pe un dezamagitor loc 10 cu doar 4 puncte obtinute din 9 posibile. Lazio a reusit sa stranga 6 puncte pana acum si se afla pe locul 4 in Serie A. Echipa laziala arata un joc bun pe teren, noua achizitie Hernanes avand un inceput de sezon destul de bun.

[FD_preview id_match=22]

12 thoughts on “Preview Lazio-AC Milan”

 1. daca joaca Flamini sau gattuso titulari vom avea un meci mai usor.
  Cu firenze n-au aratat cine stie ce.
  Lazio-Milan 1-3. t.silva,pirlo.dinho

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. nici gattuso nici seedorf nici pippo.
   astia sunt ca un cancer pt milan.
   daca nu-i impusca cineva nu mai scapam de ei.
   sunt depasiti.
   ca rezerve ar fi buni dar ca titular nu mai au ce cauta la milan.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Pai in lipsa lui Pato, Ambrosini si cu Flamini si Robinho nerefacuti, isi joaca perfect rolul de rezerva si inlocuiesc titularii in meciul cu Lazio… :D. Altii n-avem.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   2. Atat Pirlo, cat si Seedorf sau Pippo nu vor mai fi la nivelul lor maxim sau “de altadata”, dar pentru meciurile de Serie A sau meciurile din grupele Champions League inca sunt buni.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. pipo e acelas pipo de cand ma stiu …a intrat sia facut treaba ..eu il vad inca 2-3 ani la milan …..nu a avut niciodata viteza rezistenta forta tehnica …el are plasamentul ala unic si simtul porti …..astea nu pot sa dispara ….asa ca lasatil pe pipo ca e inca om de baza in lotul milanului ….si cu lecce a jucat 20 de min si putea sa dea trei goluri aflanduse unde trebuie ..a scos penaltiul ratat de zlatan si a dat colul egalari cu cesena ….poate nu vati uitat la meciuri sau poate nu va pricepeti

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Tu esti de acord cu mine si nu iti dai seama! Am spus: “pentru meciurile de Serie A sau meciurile din grupele Champions League inca sunt buni.”

   Exemplele tale sunt din meciuri de Serie A, nu?

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. pipo merge in orce competitie …eu asa cred ….asta am vrut sa spun si argumente am gasit meciurile jucate de el pana acum ..adik alea din campionat ….sa batem azi si vom fi cu toti bucurosi …forza milan!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Sper sa nu se joace cu echipa facuta in articol…. Boateng in locul lui Gattuso iar Robinho in locul italianului in banda dreapta….

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *