Preview: Catania – Milan

Catania – AC Milan

29 Noiembrie 2009 21:45, Angelo Massimino, Catania

Milan incearca sa reduca distantele

Rossoneri vor cauta victoria cu orice pret, sperand in rezultate nefavorabile pentru Juventus si Inter, ambele avand meciuri dificile. Inter joaca acasa cu Fiorentina, echipa in mare forma dupa succesul din Champions League, in timp ce Juventus joaca in deplasare cu Cagliari. Dupa 13 partide jucate, Milanul se claseaza pe locul 3 in Serie A, la numai 2 puncte de Juventus si 7 de liderul Inter.

Catania este pe penultimul loc

Catania nu a reusit sa adune decat 9 puncte in actualul sezon, aceasta performanta aducandu-i pe penultimul loc din Serie A. O singura victorie, 6 egaluri,6 infrangeri, 12 goluri date si 19 primite spun multe despre forma in care se gaseste echipa. Ultima partida in Serie A s-a disputat in compania Fiorentinei, partida pierduta de Catania cu 3-1.

Revine Flamini

Andreea Pirlo este suspendat o etapa pentru cumul de cartonase galbene si va fi inlocuit in lina de mijloc de francezul Mathieu Flamini. De asemnea din echipa de baza lipseste si fundasul Oddo, accidentat in meciul de Champions League cu Marsille si va fi inlocuit de Ignazio Abate.

Absenti

Catania: Barrientos, Sciacca, Delvecchio, Marchese.

Milan: Pirlo (suspendat), Oddo, Onyewu, Gattuso, Jankulovski.

Echipe probabile

Catania (3-5-2) : Andujar; Silvestre, Terllizi, Spolli; Alvarez, Biagianti, Carboni, Llama, Capuano; Mascara, Morimoto.

Milan (4-2-1-3) : Dida; Oddo, Thiago Silva, Nesta; Ambrosini, Flamini; Seedorf; Pato, Ronaldhino, Borrielo.

Observatii

  • Catania se va aseza cuminte cu toti jucatorii in jumatatea proprie, urmarind sa speculeze spatiile libere lasate de milanezi si incerand sa loveasca decisiv pe contraatac.
  • Milan pierde mult din creativitate prin absenta lui Pirlo, toata resposabilitatea pentru organizarea jocului urmand a fi pe umerii lui Seedorf.
  • Cu siguranta loviturile libere din pozitii avantajoase in favoarea milanului nu vor lipsi. Ronaldhino va inscrie din lovitura libera.

Jucatori decisivi

Catania:  Mascara, Morimoto. Cei doi atacanti au impreuna 7 goluri marcate pentru Catania.

Milan: Boriello, Seedorf, Ronaldhino. Intr-un meci in care mai mult ca sigur Catania se va apara supraaglomerat, forta fizica, capacitatea de a creea culoare pentru coechipieri, si lovitura de cap puternica a varfului Boriello vor fi esentiale. Seedorf va juca un rol important la mijlocul terenului, fiind singurul mijlocas de creatie in linia de mijloc rossonera. In absenta lui Pirlo, Ronaldhino va executa toate loviturile libere si mai mult ca sigur ca vor fi destul de multe ocazii pentru a realiza macar un assist, daca nu chiar un gol.

Unde vedem meciul

Meciul se poate viziona pe DigiSport plus incepand cu ora 21:45. Daca nu aveti digisport plus in grila va ajuta SopCast, TVAnts, TVUPlayer si compania.

Rezultat

Catania – Milan 0:2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *