Preview AC Milan – Sampdoria

Mai sunt 6 etape pana la sfarsitul campionatului si AC Milan trebuie sa invinga cu Sampdoria pe teren propriu pentru a-si pastra avantajul fata de Napoli si Inter. Echipa lui Mazzari are un meci dificil pe teren propriu cu Udinese in timp ce Inter merge in deplasare la Parma, echipa ce se lupta pentru retrogradare. Aceasta etapa este o ocazie buna pentru Milan sa mareasca distanta.

[FD_preview id_match=”55″]

16 thoughts on “Preview AC Milan – Sampdoria”

  1. pe gazzeta scrie ca revine peste 2 etape.
   ar fi bine sa revina ca Ibra o cam da de pereti si cassano…..

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. 25 la 0 cum zice becali:=))))…eu zic ca importante sunt cele 3 puncte nu are importanta scoru…sunt multumit si cu 1 0:P

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. la sigur nu mai pierdem campionatul anul acesta.In etapele urmatoare intilnim echipe precum Brescia,Bologna care nu ne vor crea probleme. FORZA AC Milan!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. se vede ca toti vrem un chistig sa nu pierdem avantajul forza milan !!! sa nu pierdem 3 punce sau 2 nici egal nic pierdere da chistig cu titii FORZAAAA MILANNNN!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. eu propun de astazi sa votam cel mai tare “”comentariu””:)) pana acum the best comentariu …este a lui @dimy bv TATA… NUMERO UNO AL MONDO ANCHE AC.MILAN.RO! VA ROG SA-MI SCZ ITALIANA DE BALTA;))))))))))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *