Pleaca Leonardo la sfarsitul campionatului?

Leonardo a dovedit ca este un antrenor capabil care invata foarte mult si foarte rapid. A reusit sa aduca o echipa careia nu i se dadea nici o sansa si cu un numar impresionant de accidentati intr-o pozitie in care se bate pentru titlu cu doar 6 etape ramase de disputat. Nu ii putem pretinde inca sa castige dueluri tactice cu Mourinho sau Ferguson avand un lot si mult mai slab decat adversarul si cu foarte multe absente din formatia de baza.

De fiecare data cand este intrebat unde va antrena anul viitor, Leonardo decalara ca “Ma gandesc numai la urmatoarele n partide“. Niciodata nu a dezmintit zvonurile care il dau ca urmatorul antrenor al Braziliei. In acest moment Leonardo nu vrea si nu poate promite fanilor rossoneri ca va ramane si sezonul urmator la AC Milan. Motivele sunt multe. Primul si cel mai important motiv este Berlusconi. Silvio, cu tot respectul pentru presedintele cu cele mai multe trofee castigate din fotbalul european, nu mai are chef sa bage mana in buzunar ca in anii trecuti. Milanul nu mai este o echipa de top pe piata de transferuri si, daca va continua pe aceiasi linie, nu va mai fi o echipa de top nici in fotbalul european. Deci, probabil ca Leonardo nu va primi jucatori care sa ii permita sa lupte pe toate fronturile. Chiar Leonardo a marturisit ca obiectivele pentru urmatoarea perioada de transferuri nu sunt inca stabilite.

Al doilea motiv este tot Berlusconi. Relatiile intre Leonardo si Silvio s-au racit aproape iremediabil atunci cand Berlusconi s-a trezit sa isi critice antrenorul: “Aceasta echipa este una foarte buna care are totul pentru a invinge. Doar ca trebuie sa fie condusa sa joace bine… (Questa è una gran bella squadra, che avrebbe tutto per vincere. Se però la facessero giocare bene…)“. Leonardo a raspuns cu un sec “Daca vrea sa plec, plec. Nu este nici o problema. Nici macar nu voi cere sa imi plateasca contractul pana la sfarsit“. Cred ca Galliani a trebuit sa faca ore suplimantare pentru a-i impaca pe cei doi.

Ramane Leonardo si anul urmator? Vom vedea tot 4-2-3-1- lui Leo sau vom trece la 4-3-1-2-ul lui Tassoti? Nici un 4-4-2 marca Lippi nu este exclus sau 4-3-3-ul lui Van Basten?

3 thoughts on “Pleaca Leonardo la sfarsitul campionatului?”

  1. sa plece din cauza lui joaca asa prost milanu”o echipa prea mare pentru un antrenor mic”

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

    1. nu din cauza lui Leo am ajuns unde… ci din cauza patronului si a chelosului.Leo nu a primit jucatorii pe care a cerut,bine ca suntem macar pe trei,sper ca ramane si sper ca Berlu deschide buzunarul si face transferuri,pe care cere Leo!!!MILAN FOREVER

      Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *