Philipp Prosenik a semnat cu AC Milan

Dupa ce AC Milan a esuat in 2009 in a-l aduce pe austriac pe San Siro, atacantul lui Chelsea a semnat astazi cu “diavolii”. Acum 2 ani echipe mari erau interesate de tanar, printre care Bayern Munchen sau Juventus insa gruparea de pe Stamford Bridge a avut castig de cauza. Trebuie sa ne bucuram de aceasta aparenta politica de intinerire a lotului, insa acest pusti a avut mari probleme cu accidentarile. Surse din cadrul clubului spun ca in prima faza atacantul se va alatura echipei Primavera, dar toti se asteapta ca el sa primeasca sanse si la echipa de seniori. Sa ii uram bun venit si sa speram ca Alegri ii va da macar o sansa in acest sezon.

7 thoughts on “Philipp Prosenik a semnat cu AC Milan”

 1. De acord cu tine. Imbecilul asta e prea fricos ca sa-l lase sa joace macar 10 min.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Da noi il avem pe Comi la primavera care are 15 goluri in 13 meciuri si ii da lui asta o sansa

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Acest imbecil fricos a dat sanse multor jucatori tineri: Strasser, Merkel, El Shaarawy, Valloti, etc…
  Eu chiar il apreciez ca el joaca cu jucatorii in forma cea mai buna, fara sa aiba fixuri precum Leonardo(Ronaldinho si Pato titulari fara exceptii). Allegri chiar si-a permis sa tina pe banca jucatori precum Ronaldinho, Inzaghi, Seedorf, Gatuso, Pato, Robinho, etc. Cine nu e in forma sau nu isi face treaba, face tusa.
  Eu chiar nu mai consider AC Milan o echipa batrana. Pe unde se poate si avem jucatori tineri disponibili, se incearca cu ei. Doar MVB, Abiati si Ibra sunt trecuti de 30 de ani dintre titularii nostrii normali. Pe Nesta il consider rezerva de acum…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *