Pazzini OUT

Giampaolo+Pazzini+AC+Milan+v+Lazio+Serie+y_stCPniHTol

In timpul meciului Milan-Spezia, Giampaolo Pazzini a suferit o leziune la muschiul aductor de la piciorul drept. In urmatoarele zile se va stabili durata de recuperare.

In ceea ce priveste conditia celorlalti jucatori,Constant si de Jong au inceput sa se antreneze normal cu echipa,iar Abate si Saponara au parte de o pregatire fizica separata. El Shaarawy este singurul indisponibil pe termen lung,el suferind o operatie la piciorul stang,urmand a reveni la sfarsitul lunii februarie.

 

7 thoughts on “Pazzini OUT”

 1. Nu e o situatie prea frumoasa,Pazzini de-abia isi revenise si era in forma. Si la capitolul atacanti oricum nu stam prea bine,mai avem doar Balotelli,Robinho si Petagna acum.

  @pyro Cred ca ar fi cazul ca site-ul sa revina cum era la inceput,fara moderarea comentariilor. Atunci era activitate mare,acum de-abia daca se strang 10 comentarii la un meci. Este foarte frustrant sa scrii un mesaj si sa astepti atata timp pana autorul articolului intra pe site ca sa il accepte. Cred ca necenzurarea comentariilor ar creste un pic activitatea site-ului.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Formatia probabila de maine:
  Abbiati
  De Sciglio-Rami-Mexes-Emanuelson
  De Jong-Montolivo
  Honda-Kaka-Robinho
  Balotelli

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Iar cea probabila cand nu vom mai avea accidentati (daca va fi vreodata asa) ar fi in modul 4-2-3-1:
  ———-Abbiati—————-
  Abate-Rami-Mexes-De Sciglio
  ——Montolivo–De Jong——
  –Kaka–Honda–El Shaarawy–
  ———-Balotelli—————

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Pai ce lot avea Sacchi cand a venit la Milan? Ce lot avea Capello? Ce lot avea Ancelotti? Ce rahat de lot are Seedorf…
  A schimbat Berlusconi antrenorul ca sa ne demonstreze ca nu antrenorul era de vina, ci e vina lotului plin de paralitici. Cand o incepe Seedorf sa piarda, toata lumea va spune ca n-are experienta si ca s-a grabit. Mi-e imposibil sa cred ca cu un lot ca asta poate sa faca performanta. Nu poti sa faci din magar armasar. Nici Dortmund nu are cine stie ce lot, dar De Jong nu e Bender, Montolivo nu e Gundogan, Mexes nu e nici macar Subotic.

  Succes Seedorf. Imi pare rau, dar in curand va fi huiduit. Maldini baiat destept. De ce sa-si pateze intreaga cariera ca sa vina la echipa asta?!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Mie chiar nu mi se pare ca milan are lot prost. Matri cum a plecat la Fiorentina a dat 2 goluri si o pasa de gol 😐 Nocerino cand incepuse sa prinda meciuri bune zicea toata lumea ca e revelatia sezonului si acum nu mai stie nimeni de el nimic.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *