Pato s-a accidentat. Nu va juca cu Panathinakos

Alexandro Pato a acuzat dureri mari al glezna dreapta in timpul antrenamentului de ieri. Accidentarea a fost evaluat imediat de doctorul Maurizio Gevi care a decis ca jucatorul nu mai poate continua antrenamentul. Diagnosticul este asteptat astazi dupa ce jucatorul va fi supus unor analize medicale dar se pare ca accidentarea nu este grava. Astfel, Pato nu va fi prezent in meciul amical impotriva celor de la Panathinakos si se pare ca si prezenta sa la nationala braziliei pentru amicalul cu Statele Unite este in dubiu.

5 thoughts on “Pato s-a accidentat. Nu va juca cu Panathinakos”

  1. iar pato…………offffffffffffff!!!dak se accidenteaza….la 2 etape k anul trecut…..:((((((

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. E clar! Incep sa fiu tot mai sigur ca acest Pato va fi un caz Ronaldo… din pacate, cu mare parere de rau, accidentarile o sa-i strice toata cariera, cum de altfel au facut si cu cel mai bun nr 9 din istoria fotbalului, Ronaldo.
    De fapt fotbalul din Serie A e prea dur pentru un jucator brazilian… Ronaldo a reusit minuni la Inter, sa nu uita ce driblinguri avea, dar in schimb era accidentat la cateva saptamani. Pacat!
    In Italia trebuie sa ai un corp puternic si sa te lupti, sa fii dur chiar si ca atacant. Pato nu e acest gen… In vreo 2 ani Pato o sa paraseasca Milanul, are talent dar nu se poate afirma in Serie A.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *