Pato, Nesta si Inzaghi vor sa fie prezenti la Bologna

Desi echipa a avut 3 zile libere, Alexandre Pato a sarbatorit pastele la Milanello impreuna cu Nesta, Inzaghi si Jankulovski. Toti patru au lucrat intens pentru a putea fi apti de joc pentru partida de duminica impotriva Bolognei. Daca Interul nu castiga si Milan obtine toate cele 3 puncte, rossonerii vor fi campioni cu 3 etape inaintea finalului campionatului. Inutil sa o mai spunem, toata lumea vrea sa fie prezenta. Daca Nesta ar putea juca inca din primul minut, Inzaghi spera la o convocare si cine stie, poate chiar cateva minute pe teren spre sfarsitul partidei. Pato este si el optimist in ceea ce priveste prezenta sa la Bologna, atacantul brazilian avand bune sanse da fi apt de joc pana duminica.

11 thoughts on “Pato, Nesta si Inzaghi vor sa fie prezenti la Bologna”

 1. De cand asteptam eu sa spuna cineva din conducere ca Boateng este al nostru.
  woooohoooo

  Mai un portar de valoare si ne doare’n basca

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Igor Akinfeev nu-l vede nimeni? Neuer ala deja se uita in curte la Manchester United. Cred si eu ca se duce la Diavolii mai slabi ca Diavolii Rossonero .. :))

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. portar avem in sezonul viitor pe abiati! numai pe ganso sa reusim sal luam si inca un mijlocas dreapta si un fundas stanga si suntem campioni si anul viitor!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *