Pato a ramas la Milan datorita lui Berlusconi

“Am decis sa il tin pe Pato pentru ca este un jucator foarte talentat. Toata afacerea nu ma convingea nici din punct de vedere tehnic si nici din punct de vedere economic. A in totalitate alegerea mea. Sunt convins ca a fost cea mai buna alegere pentru Milan.” Acestea sunt declaratiile lui Silvio Berlusconi, fraze ce demonstreaza faptul ca in spatele refuzului lui Pato de a merge la PSG a stat, pe langa dorinta jucatorului si dorinta patronului de a isi tine in lot unul dintre cei mai talentati jucatori.

17 thoughts on “Pato a ramas la Milan datorita lui Berlusconi”

 1. bine bine ,daca el a decis sa-l tina pe Pato,cine a acceptat oferta de la PSG? Tassoti sau aia ce au grija de stadion ?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. @stralla. Poate Galliani, desi e greu de crezut ca are atata autonomie. Cel mai probabil Berlusconi s-a razgandit.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. De acord cu pyro . Sunt sigur ca si-a dat acordul apoi s-a razgandit, dar eu cred ca a cedat mai mult la insistentele Barbarei.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. In plus , cred ca Pato nu va mai ramane prea mult la Milan. De obicei transferurile importante nu se realizeaza in ianuarie, iar Pato este un nume de rezonanta mondiala. Daca zilele trecute era ca si transferat , inseamna ca totusi exista un motiv pentru vanzarea ratoiului . Personal, cred ca motivul principal nu este intocmai fragilitatea brazilianului.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. stiu ca el a luat decizia de al pastra pe Pato dar de ce s-a razgandit?
  S-a razgandit ca Pato nu a acceptat.Nu putea sa-l dea daca Pato nu a vrut.
  Cu prima ocazie(in vara) Pato va pleca SIGUR.
  Daca el nu a vrut sa-l dea nu trebuia sa ”accepte” oferta de la PSG.
  Sa ceara 100 mil euro pe el daca nu vrea sa-l vanda.
  Sper ca nu a ramas degeaba la MIlan

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. @stralla. E clar ca nici Pato nu a vrut sa plece. Daca vroia, nu cred ca Berlusconi l-ar fi tinut aiurea la club. Pe de alta parte, daca Berlusconi ar fi vrut sa scape de Pato cred ca ar fi reusit. Eu zic ca amandoi au s-au gandit destul de mult la transferul asta si pana la urma Pato a ramas. Mai mult, cred ca Galliani va incerca din nou pentru Tevez, probabil cu o oferta fara obligatie de cumparare la anul.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Si eu sunt de acord cu ce s-a spus mai sus. Eu cred ca a fost acceptata oferta pentru Pato, urmand ca apoi Berlusconi sa poarte o discutie cu el. In urma unei analize mai detaliate, ambii au ajuns la concluzia ca e mai bine ca Pato sa ramana, deoarece se poate afirma in Champions League, Milan are nevoie de el in aceasta competitie, iar pana la sfarsitul sezonului are sanse mari sa mai castige cel putin un trofeu. Asta pe langa faptul ca s-a investit mult in el si sunt asteptari mari de la evolutiile lui. Din declaratiile lui Pato, acest tam-tam l-a motivat foarte mult si si-a dat seama ca el are o cariera de construit. Pana acum e aproape zero. Talentul trebuie cultivat si incununat cu rezultate.
  Si mai demult Berlusconi ii spunea lui Pato ca locul lui e in fata portii, nu pe flancuri sau la constructie. Dar Pato nu prea a inteles aceasta. Si ca nivel de “finishing” cred ca e cel mai bun din echipa.(Inzaghi e batran acum). Oricum, are nevoie de incredere in fortele proprii. Iar aceasta ii poate veni printr-un meci foarte bun:2-3 goluri din actiune.
  De saptamana viitoare va reintra si Inter in negocieri pentru Tevez.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Dupa parerea mea ma consider multumit k a ramas Pato la milan,dupa cum spunea “”milan e casa mea””a zis Pato….ce pot sa spun….ii multumesc lui Berlusconi pt alegerea facuta….;)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. o mare vrajala
  clubul a acceptat sa negocieze pentru pato
  deci a avut intentia clara sa il vanda pentru al cumpara pe tevez
  asta e o mare frectie….

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *