Parma – AC Milan 1-0. Conferinta de presa Leonardo

Dupa infragerea de aseara cu Parma, Leonardo a analizat meciul si situatia echipei la conferinta de presa:

“Astazi am avut o prima repriza in care am suferit, in care ne-au facut sa suferim, dar chiar si cand am avut mingea nu am avut idei. In repriza a doua am jucat mai bine, nu cu multa claritate, dar ne-am creat cateva ocazii. Apoi, in final am fost pedepsiti de golul lui Bojinov. Am crezut ca va fi altfel meciul, ideea era sa avem in teren jucatori care sa stie bine cu mingea, dar este evident ca nu a fost seara noastra.

Despre eliminarea lui Pirlo? Nu comentez deciziile arbitrilor.

Este a cincea infrangere in 30 de meciuri, si alaturi de Roma suntem la o distanta considerabila de Inter. Este clar faptul ca jocul nostru ne ofera calitate si goluri, avem o identitate clara, caracteristicile sunt clare. Nu putem schimba modul nostru de a interpreta jocul, si cred ca in seara asta ne-a lipsit stralucirea. Am avut multe suisuri si coborasuri in acest sezon, echipa mereu a rectionat si de aceea sunt multumit. Inca sunt increzator in echipa. Ceva intre Roma si Inter se va intampla, dar trebuie sa ne gandim foar la noi”.

4 thoughts on “Parma – AC Milan 1-0. Conferinta de presa Leonardo”

 1. Atata plimba mingea de numa si cand ajung in fata porti in loc sa traga sau ceva vor sa mearga cu ea pana in poarta.

  Trebuie lucrat mult la finalizare ca altfel o sa marcam tot mai putin, plus ca trebuie facut ceva cu Boriello ala ca ii un mare lenes. Daca dai mingea pe el bine daca nu nu fuge nimic. Asa nu se poate. Franeaza prea mult jocul.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Toata lumea parca franeaza jocul la Milan… Seedorf, Pirlo, Ronaldinho… trist. Hai poate Ronaldinho nu.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Si Ronaldinho il franeaza mult, pentru ca el nu poate sa dea o pasa daca nu dribleaza 1-2 jucatori adversi sau ma rog mai nou incearca sa dribleze ca de multe ori pierde mingea.

    Seedorf parca are 1-2 viteze in plus dar pacat ca nu rezista mai mult decat 1 repriza la nivelu asta

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *