Pariem ca Ibra va marca contra fostei sale echipe

Un adevarat derby in “grupa mortii” Ajax – AC Milan, aduce in atentie jucatorul care a jucat la ambele formatii, pe Zlatan Ibrahimovici.

A fost vedeta echipei olandeze, pentru care a marcat 46 de goluri in 106 meciuri disputate, dar de cand a plecat de la Ajax in 2004, de cate ori si-a intalnit fostii colegi nu a reusit sa inscrie.

Dupa cum cu totii stim ca Ibra este un golgheter innascut PARIEM pe faptul ca suedezul va inscrie de aceasta diseara. BWIN da o cota pentru asta de 2.30.

Marele, si la propriu si la figurat, Ibra a mai intalnit pe Ajax de trei ori: de doua ori cind era la Juventus, (tot in grupele Champions League), si o data intr-un meci amical pe cand evolua la Inter.

7 thoughts on “Pariem ca Ibra va marca contra fostei sale echipe”

  1. Banuiesc ca daca esti suporter milanez nu pariezi impotriva echipei favorite. Este o parere proprie … na … da sa pariezi ca AC Milan nu va marca si sa te numesti si suporter rossoner … e o oarecare contradictie.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. Un gol al lui Ibra nu trebuie sa ne surprinda… mi-ar place sa faca o faza frumoasa Robinho… sa arate ca merita sa fie titular. De Ronaldinho ne-am cam saturat… un meci bun si 3 slabe, chiar foarte slabe pentru salariul primit.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. suedezul va inscrie de aceasta diseara.

  sa corectezi pyro.
  sa nu iei asta in nume de rau.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. scuzati`ma ati avut dreptate a marcat ibra..greseala mea nu am fos prea inceztor si apropo tin cu milan de la 7 ani

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *