Paolo Henrique Ganso

Unul dintre principalele obiective ale rossonerilor in aceasta vara este transferului lui Paolo Henrique, mai pe scurt Ganso. Santos si-a mai scazut pretentiile, de la 50 la 25 de milioane de euro dar Milanul nu vrea sa cheltuiasca mai mult de 15 milioane pentru aducerea tanarului trequartista.

Paolo Henrique s-a nascut la 12 octombrie 1989 si este un mijlocas ofensiv brazilian foarte tehnic si destul de rapid. Jucator de picior stang, Ganso aduca aminte de Rui Costa in ceea ce priveste pasa decisiva. Poate juca atat trequartista central in 4-2-3-1 cat si atacant dreapta in 4-3-3.

Nu cred ca joaca bine mijlocas pur, omul este brazilian si de obicei discipilina tactica este inexistenta. In al doilea rand, ca orice brazilian, iubeste prea mult atacul pentru a se gandi la aparare.

In 2009 Ganso a fost votat cel mai bun tanar jucator al campionatului Braziliei si devine titular incontestabil in nationala U-20.

[pro-player width=’585′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_Z0RXSNTeco&feature=player_embedded[/pro-player]

5 thoughts on “Paolo Henrique Ganso”

  1. Foarte bun jucatorul. Prin aducerea lui , Milan ar da lovitura. Sper sa fie un nou Kaka.
    Daca Milan i-ar transfera pe Paolo Henrique, Bale, Krasic si inca un fundas central , ar putea castiga scudetto.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *