Palermo – AC Milan Live

AC Milan joaca in deplasare astazi cu Palermo in cadrul etapei cu numarul 35 din Serie A. AC Milan se perzinta pe Rienzo Barbera cu doar 12 jucatori din prima echipa, restul bancii de rezerve fiind completata cu jucatori de la echipa de tineret. Lipsesc Nesta, Onyewu, Beckham, Pato, Favalli, Kaladze, Abate, Flamini, Bonera, Ambrosini si Borriello.

Echipa AC Milan : Dida; Zambrotta, Oddo, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Seedorf; Huntelaar, Ronaldinho.

Partida va incepe la ora 21:45.

25 thoughts on “Palermo – AC Milan Live”

  1. meciul e foarte ciudat. milanul are momente cand da impresia ca poate inscrie foarte usor… si dupa aia vin greselile la mijloc si ne trezim ca suntem in pericol de a fi condusi cu 3-0. plus ca apararea este varza… foarte nesiguri pe ei toti 4.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. daca ar fi dat un gol acum inainte de pauza am fi putut spera dar asa cei de la palermo se apara f bine. nush ce le poate spune leonardo acum la pauza?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Se adevereste ceea ce zicea Domnique Antognioni la incveputul sezonului ca Milan o sa cada din punct de vedere fizic si nu o sa lupte pana la sfarsit, nu ptr ca nu vrea ci ptr ca nu poate. E prea batrana si lotul dupa atatea accidentari e subtire. Cata dreptate avea

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Au lipsit 11 jucatori pentru meciul cu Palermo. E cam greu sa anticipezi asa ceva la inceputul sezonului. Oricum lotul este destul de subtire si cu multi jucatori batrani… uni buni, altii vai de capul lor.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *