Oficial: Paloschi a fost imprumutat la Chievo

Este oficial: Alberto Paloschi va juca in sezonul 2011/2012 la Chievo. Transferul este unul sub forma de imprumut cu drept de cumparare la sfarsitul sezonului. Dupa experientele cu Parma si Genoa, Paloschi va merge la Chievo.

 

 

26 thoughts on “Oficial: Paloschi a fost imprumutat la Chievo”

 1. @pyro
  Acum, daca tot a inceput noul sezon, nu resetezi notele jucatorilor de la Top Players?
  Si o propunere pe care o fac spre a fi analizata: – eu consider ca nu e corect ca un jucator care sa fie titular in mai putin de 50% din meciurile unui sezon, sa apara in Top players. Cu alte cuvinte, daca dupa 10 meciuri, Inzaghi nu e titular in minim 5, nu are cum sa fie un “top player” pentru echipa. Nu e corect ca Inzaghi sa fie al 2-lea care a influentat sezonul nostru trecut dupa Thiago Silva. Intradevar, am avut cea mai buna aparare, dar locul 2 nu mi se pare potrivit pentru o rezerva care a fost accidentat 5-6 luni. A nu se intelege ca am ceva cu Inzaghi…
  E doar o propunere…. va rog sa o luati ca atare.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nu neapărat să fi fost titular în mai mult de 50% din meciuri dar să fi bifat măcar 30%

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Procentele erau informative…propunerile sunt binevenite… sa-i dam idei lui pyro.
  Mai adaug eu una: minim 30 % titular sau minim 60 % meciuri disputate din postura de rezerva. Asa nu ar fi probleme nici pentru rezerve precum Cassano, Emanuelsson, Robinho…oameni care pot influenta parcursul Milan-ului si care de obicei intra in teren, indiferent de scor.
  Ar putea sa intre aceasta “constrangere” dupa 10-15 meciuri cand vom avea o “imagine” despre echipa de baza AC Milan.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. este bine pt el… este o senzatie nasola ca sa nu poti evolua constant. deci cassano ramane sigur.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. @THX. Este o idee buna. Voi modifica scriptul si voi reseta si notele. Eu propun asa: Daca un jucator nu apare in cel putin 40% din meciurile disputate de Milan (rezerva sau titular) sa nu fie considerat pentru Top Players.
  @Mihai. E oficial.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. AZI ESTE ZIUA LUI PIPPO, implineste 38 de ani…. un titan al MARELUI MILAN, dar si al fotbalului mondial, din toate timpurile.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. @minibebe. Sunt deacord cu tine, shi as zice ca fiecare mutare e intelegenta in cazul cind va aduce avantaje echipei)))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Care era ala de urla ca Paloschi e noul Inzaghi? :))
  Cu siguranta cei care au spus asta nu l-au vazut pe Inzaghi cum juca in tinerete.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Cunoscutul editorialist al Gazetei Sporturilor, Cristian Geambasu, dedica in acesta saptamana un material in numele genialului atacant milanist Pippo Inzaghi, al carui fan declarat este. Il reproducem si noi mai jos:

  Pippo, răzvrătitul golului
  Istoria adevărată a fotbalului nu trebuie să treacă peste Inzaghi. Este un capitol special, de o frumuseţe aparte

  Au trecut aproape 20 de ani. Lucram la “Sportul românesc”, într-un pod al Palatului Universul, care ţinea loc de redacţie. Iarna ne încălzeam cu nişte aeroterme, vara ne răcoream stropindu-ne cu apă de la chivetă. Dotările tehnice constau în cîteva maşini de scris de pe vremea Războiului de Independenţă şi două dactilografe răbdătoare. Eram tineri şi eram entuziaşti. Ni se părea că putem scrie şi face gazetărie sportivă mai bine decît cei dinainte. Nu ne-a trecut nici acum. Ovidiu Ioaniţoaia urca gîfîind pînă la noi, o dată cu fumul dens al ţigărilor lui. Ne privea cu o duioşie bine ascunsă în spatele ochelarilor cu lentile groase. Ne lăuda şi atunci cînd o dădeam în bară. Printre noi, apăruse nu se ştie de unde, la fel ca toţi ceilalţi, un coleg nou. Emanuel Terzian. Vorbitor de italiană şi mare consumator de Il Calcio.

  Manolo ne bătea la cap cu unul Inzaghi, în vreme ce noi, băieţii de la Departamentul Fotbal Internaţional, ne preocupam de călcîiul lui Van Basten. Pippo în sus, Pippo în jos, Pippo a făcut, Pippo a dres. La Milan evoluau încă Gullit, Rijkaard şi Van Basten, la Juve apăruse Del Piero, pentru Inter dădea goluri Klinsmann, iar Manolo ne stresa cu ăla al lui, cu Inzaghi. După vreo doi-trei ani ne-a lovit o curioasă formă de amnezie, iar băşcălia s-a metamorfozat în admiraţie. Intraserăm împinşi de Manolo pe o uşă secretă a clubului fanilor lui Pippo. O comunitate restrînsă, chiar ciudată la prima vedere, fiindcă personajul adoraţiei noastre nu a fost niciodată un maestru al driblingurilor sau un zeu al paselor decisive.

  Pippo făcea altceva. Marca. Înscria. Băga mingea în poartă. Asta, mai ales asta, băga mingea în poartă. Nu contează cum, cu genunchiul, cu tibia, cu burta, cu umărul, cu ceafa. Cu pieptul, cu sufletul. Anatomia golului cu Inzaghi, omul care a luptat toată viaţa cu linia imaginară dintre el şi ultimul fundaş advers. Pippo, jucătorul cel mai prins în ofsaid. Pippo recordmenul. 70 de goluri numai în cupele europene, majoritatea în Champions League. 70, înţelegeţi?

  Pentru că ţin cu Milan de un secol şi cu Pippo de cînd mîzgăleam primele articole, voi fi cît se poate de subiectiv. Cînd lui Pippo i-au plesnit ligamentele genunchiului, am simţit un nod în gît. Ceva legat de iubirea pentru fotbal, care, printre altele, poate avea chipul lui Inzaghi. Privirea aţintită înainte, buzele uscate de efort. Cutele adînci săpate pe chip de lupta fără început şi fără sfîrşit cu fundaşii adverşi. În carcasa aceea uscăţivă arde o flacără. Inzaghi are 37 de ani împliniţi, o accidentare urîtă şi credinţa că va reveni. “Cu un minut înainte joci şi lupţi, un minut mai tîrziu îţi ţii genunchiul în mîini şi priveşti în jur. Iar în jur v-am văzut pe voi toţi şi vă mulţumesc”. Pippo dixit. Mă opresc fiindcă simt din nou nodul acela. Şi cine naiba a mai văzut editorialist care să ude tastaura pentru un fotbalist?

  Sursa: http://blogsport.gsp.ro/geambasu

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Record pentru Inter Milan: 3 derbyuri pierdute intr-un sezon cu 3 antrenori diferiti :))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Barbara Berlusconi: “Tutti sono cedibili, anche Pato”
  Asa ca… sa vina ofertele.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. se aude in presa italiana venirea unui mijlocas belgian lucas biglia …stie cnv ceva? de la Anderlecht

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. @tipu Cel mai probabil a zis asta pentru a nu se crede ca are Pato vreun statut special, cel putin pentru presa…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *