Oficial! Flamini va lipsi intre 5 si 6 luni!

AC Milan comunica faptul ca jucatorul Mathieu Flamini a fost supus unei interventii chirurgicale la genuchiul drept in vederea reconstructiei ligamentelor incrucisate anterioare. Operatia a fost condusa de doctorul Sonnery Cottet la spitalul Jean Mermoz din Lyon, doctorul francez fiind asistat de medicul rossonero Stefano Mazzoni. Timpul de recuperare este de 5-6 luni.

 

6 thoughts on “Oficial! Flamini va lipsi intre 5 si 6 luni!”

 1. Pacat. N-aveam nevoie de accidentati/indisponibili. Avem un inceput in forta si ne cam trebuie jucatori cu experienta.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ce rau imi pare , Flamini era unu dintre cei mai buni la mijloc .. 🙁 Sa revii in forta Flamiiiii! 😀

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Nasol, e o perioada foarte lunga de timp. Unde mai pui ca un fotbalist isi revine complet dupa alte 5-6 luni. Totusi nu e o pierdere fundamentala, dar ma intreb daca acum conducerea nu va insista pe alt “inchizator” in detrimentul unui fotbalist de creatie. Sau poate mai vin 2 jucatori 🙂 .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Macelarul a fost macelarit 🙂 Imi pare rau pt Milan ca nu are jucatori, pt Flamini nu imi pare, intra ca un berbec, sa vada si el cum e sa stai pe bara luni de zile

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. alex ceai cu milan tii cu inter apropo in nici un caz milan nu are jucatori nici o alta echipa din italia nu se compara cuea forza milan !!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *