Nici Ferdinand nu va juca in Manchester United – AC Milan!

Inca o veste proasta pentru Ferguson. Dupa ce mijlocasul brazilian Anderson a suferit o accidentare grava in meciul castigat de englezi cu 3-0 in fata celor de la West Ham, se pare ca nici Ferdinand nu va fi disponibil pentru returul cu AC Milan. Accidentarea care l-a tinut departe de teren in trecut a recidivat si aparatorul englez nu are sanse mari sa joace in meciul de pe Old Trafford impotriva rossonerilor.

5 thoughts on “Nici Ferdinand nu va juca in Manchester United – AC Milan!”

 1. poate totusi mai avem o sansa…sper k la noi sa se refaca ambrosini si cu diho si pato in zi mare avem poate o sansa desi la acest nivel e greu sa bati la 2 goluri…sau sa dai 3 pe old traford…dar mai avem o speranta mai sunt totusi 90 de min in care leonardo cred ca va aborda meciul mai ofensiv si poate facem surpriza…forza milan;)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Ferdinand si Anderson (in lipsa lui Carrick) sunt piese de baza in angrenajul lui Manchester United. Se pare ca nici Giggs nu va juca in retur. Oare nu ar putea sa il loveasca gripa 2-3 zile si pe Rooney? :-p

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Pai daca se mai accidenteaza si Rooney, sunt sanse mari, mari… Dar ce te faci daca chiar si fara astia si fara Rooney, AC Milan tot nu se califica? Va fi un retur bun. Abia il astept!

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *