Nesta va lipsi 30 de zile

Alessandro Nesta s-a accidentat destul de grav in meciul pierdut de AC Milan in Champions League impotriva Barcelonei. Aparatorul rossonero a acuzat dureri la piciorul drept in minutul 26 al reprizei secunde si a fost inclocuit de Bonera. Se pare ca leziunea suferita il va tine departe de gazon cel putin 30 de zile.

12 thoughts on “Nesta va lipsi 30 de zile”

 1. il asteptam in noul an, tot respectul pt nesta….app, mexes nu era apt de joc impotriva barcelonei, ca altfel nu inteleg de ce l-ar baga pe bonera

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. a fost o intrebare…..adik stiti cumva de ce nu a fost bagat mexes impotriva barcei???

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Mexes revine dupa o accidentare grava si a jucat doar 10 minute pentru Milan intr-un meci oficial. L-ai baga tu intr-un meci de nivelu asta pe Mexes? Nu cred. Da Bonera a jucat chiar bine. Mexes o sa primeasca sanse acum ca Nesta sta pe bara.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. In sfarsit poate sa joace si Mexws………gata cu bosorogii…………jos cu palaria pentru Nesta pentru ce a facut pentru Milan, dar e cazul sa mai lasa si pe alti mai tineri!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Habar n-am , da nu-s 8 luni , a revenit chiar mai devreme la antrenamente. O sa-l vedem titular in campionat cred , acum ca lipseste Nesta.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *