Nesta nu va juca in Fiorentina – AC Milan

Allessandro Nesta nu va juca in Fiorentina – AC Milan. Aparatorul italian nu a facut deplasarea cu echipa si va fi inlocuit de Mario Yepes. Se pare ca Nesta nu este accidentat dar resminte dureri si a comunicat staffului rossonero ca nu poate juca in meciul de duminica seara. Iata declaratiile lui Allegri inainte de Fiorentina – AC Milan:

Cu doar 7 partide de disputat, 3 puncte pe Artemio Franchi sunt fundamentale. Fiorentina are o echipa tehnica, cu o foarte buna organizare si este intr-o forma foarte buna. Sigur ca pentru ei absenta lui Mutu este una destul de grea dar si noi trebuie sa ne mentinem concentrarea. Trebuie sa jucam la fel ca in derby pentru ca Napoli si chiar si Inter sunt in urma noastra. Nu ne putem permite sa gresim o partida si sunt sigur ca jucatorii nu o vor face. Pentru noi aceasta deplasare este cea mai importanta din toate cele ramase.

Revine Ibra si se opreste Nesta. In locul sau va juca Yepes. Pirlo se va intoarce pe teren cel mai probabil in partida cu Sampdoria.

Meciul Fiorentina – AC Milan se va disputa duminica, incepand cu ora 21:45. Un preview mai detaliat il puteti citi aici.

 

10 thoughts on “Nesta nu va juca in Fiorentina – AC Milan”

 1. Sunt curios in schimb ce va juca Pirlo cand va revine pe teren … are o absenta destul de lunga si ma cam tem din aceasta privinta.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ce parere aveti in schimb de Ibra? Credeti ca pauza asta ii va fi prielnica si va ajuta echipa cum a facuto mai bine de jumate de sezon … sau va fi mana moarta ca si in ultimele meciuri?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. pararea mea este ca se va intoarce odihnit si va da tot ce poate DAR depinde cum va trata echipa joscul, daca va juca asa ca in meciul cu Inter atunci e ok dar daca va incerca “tactica” “toate baloanele spre Ibra” atunci va fi o Ibra-dependenta

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Ibra deobicei are cateva momente proaste intr-un sezon. cred ca alea tocmai au trecut , iar acum vine chiar dupa odihna.. eu zic ca baga gol 100%

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *