Nesta in dubiu pentru Cesena – AC Milan. Robinho porneste de pe banca

Se pare ca Alessandro Nesta nu va juca in meciul de sambata seara cu Cesena. Jucatorul lui AC Milan a acuzat o usoara durere la spate care nu pare a fi de natura musculara. Nimic foarte grav dar Allegri nu risca nimic cu aparatorul italian, mai ales in conditiile in care miercuri seara AC Milan debuteaza in noul sezon de Champions League impotriva francezilor de la Auxerre. Absenta lui Nesta inseamna titularizarea grecului Sokratis impreuna cu Thiago Silva in centru apararii, Bonera pastradu-si locul pe partea dreapt a apararii.

Pentru meciul cu Cesena, Allegri va alege probabil formatia standard 4-3-3, cu un mijloc format din Boateng, Ambrosini si Pirlo, Seedorf antrenandu-se separat in ultimele zile la Milanello. Olandezul are un program de antrenament personalizat si probabil ca nu va fi utilizat in meciul de sambata seara. In atac va debuta Zlatan Ibrahimovic flancat de Pato si Ronaldinho. Robinho va fi rezerva si probabil va fi introdus pe teren in repriza a doua in locul lui Ronaldinho.

10 thoughts on “Nesta in dubiu pentru Cesena – AC Milan. Robinho porneste de pe banca”

 1. din cate am vazut Robinho nici nu e in lotul de 18 jucatori.
  Probabil ca maine anunta lotul.
  e bine un 4-3-3 si sper sa ne descurcam
  forza ragazzi

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Parerea mea e ca 4-3-3 e cel mai bun sistem…e ofensiv si sa vazut si in prima etapa ca ii prinde bine pe jucatori…Ronaldinho se simte excelent pe partea lui la fel si Pato…iar cu Ibrahimovic in centru va iesi bine.Sper ca Sokratis sa faca fata in centrul defensivei alaturi de Silva…in amicalul cu Barca la anihilat pe Messi…oricum nu o sa aibe atacanti de mare calibru in fata…Bogdani si Jimenez sunt cei mai periculosi de la Cesena.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. daca voi il vreti pe yepes(inca un veteran) pt ce l-au luat pe sokratis sa fie rezerva lui mos laie ala?
  Sokratis titular in locul lui Nesta 100%
  Sau daca nu macar Onyewu dar nu yepes titular dao-n colo

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *