MilanLab: Cassano va fi la 100% in 30 de zile

Saptamana in curs este una fundamentala pentru Antonio Cassano. Jucatorul va veni mai devreme la antrenamente si va pleca mai tarziu decat colegii sai de la AC Milan. Stafful MilanLab va efectua o serie de teste ale caror rezultate vor determina programul personalizat de antrenament al italianului. Se estimeaza ca Antonio Cassano va reveni la o conditie fizica de top in 30 de zile.

Inainte de toate, stafful medical va lucra cu jucatorul pe forta si aerobic. Se estimeaza ca jucatorul va putea juca 90 de minute la capacitate maxima in februarie, moment in care AC Milan va lupta pe 3 fronturi, Serie A, Champions League si Coppa Italia. Danielle Tognaccini declara:

Depide foarte mult de cum se va adapta fizicul sau la metodele noastre, dar o luna ar trebui sa fie suficienta pentru a-l pune pe picioare. Antonio are caracteristici de baza foarte bune si nu cred ca va avea mari probleme sa revina la forma optima. Are o structura a corpului mai masiva si are nevoie de ceva timp pentru a-si regasi forma. Calitatile sale sunt forta, explozia si rapiditatea.

Antonio Cassano va fi prezentat oficial maine.

11 thoughts on “MilanLab: Cassano va fi la 100% in 30 de zile”

 1. Da e super, ce face AC Milan cu Caasano
  Cind joaka AC Milan in cupa si cu cine
  Merci …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. va propun un pariu: de unde iesim mai repede, din cupa italiei sau UCL? eu cred a nu avem munitie pt trei fronturi si ar fi o prostie s-o irosim in cupa italiei dar nici pt UCL nu prea vad sanse loa ce aparare avem

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. cam greu de spus de unde iesim prima oara.
   nu se stie niciodata ce zi buna prinde Milan 🙂
   In cupa avem un program care ne avantajeaza la Maxim.
   nu putem intalni roma inter juve decat in finala.
   probabil ne oprim in semifinale .MAXIM pana acolo sa ajungem cu apararea asta.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. intr-adevar un un profesionist 100%.si de asta iubim Milan-ul.pentru ca toata lumea lucreaza pentru binele echipei.Sper sa-l vedem pe Cassano apt 100% pentru ca este un plus pentru echipa si are sclipiri care asa cum s-a vazut in cele doua meciuri care le-a jucat pot decide meciul.ma refer la pasele fine pe care le-a dat pentru golurile ce s-au inscris.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *