Preview Milan-Sao Paulo

audi-cup-2013-600x300

Milanul revine astazi in finala mica a turneului Audi Cup,contra brazilienilor de la Sao Paulo. Nici editia aceasta nu pare a aduce vreo schimbare;la fel ca in precedentele 2 sezoane, Milan pierde primul meci si urmeaza sa joace finala mica cu o echipa sudamericana. Pana acum,le-a pierdut pe amandoua la penalty-uri, aceasta putand fi o motivatie in plus pentru Rossonerii versiunea 2013. Cu probleme mari de efectiv, Milan joaca cu aproximativ aceeasi formatie ca in meciul cu City. Gabriel era favorit sa inceapa titular,insa din cauza unor probleme medicale,Amelia va ramane intre buturi. Apararea va ramane aceeasi,neexistand alte solutii,in timp ce compartimentul median sufera cele mai multe modificari,cu Nocerino,Poli si Emanuelson –trequartista- din primul minut. In atac, Niang este favorit sa ii ia locul faraonului.

 

Echipe probabile:

Milan: Amelia; Antonini, Zaccardo, Vergara, Constant; Poli, Traorè, Nocerino; Emanuelson, Petagna, Niang.
Sao Paulo: Rogerio Ceni, Douglas, Toloi, Miranda, Reinaldo, Fabricio, Jadson, Wellington, Osvaldo, Ganso, Aloisio.

15 thoughts on “Preview Milan-Sao Paulo”

 1. Formatiile oficiale:
  MILAN: Amelia; Pacifico; Zaccardo, Vergara, Emanuelson; Poli, Cristante, Nocerino; Niang, Petagna, El Shaarawy. A disp.: Abbiati, Gabriel, Muntari, Boateng, Traoré, Constant, de Jong, Iotti, Pinato, Kigsley Boateng, Antonini. All.: Allegri

  SAN PAOLO: Denis, Rodrigo Caio, Ganso, Edson Silva, Maicon, Aloisio, Evangelista, Silvinho, Douglas, Lucas Silva, Reinaldo. A disp.: Rogerio Ceni, Renan Ribeiro, Toloi, Wellington, Jadson, Ademilson, Osvaldo, Roni, Fabricio, Lucas Farias, Schmidt. All.: Autuori

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Apararea noastra chiar e o mare familie. Ori toti,ori niciunul. Cand se duc 3 la minge si se incurca,cand nu se duce nimeni si o iau ceilalti. Imi place mult de Petagna.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Final 1-0.

  Breaking News: Timp de 3 ani,Berlusconi va fi suspendat din functiile publice. Poate luam si noi un UCL in timpul asta,daca el nu mai are alta treaba 😀

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Nu suntem in stare sa dam 5 milioane pe Honda, il mai iei pe Sakho undeva pe la 10-12 milioane si ii bine.

  Abbiati–Abate, Mexes, Sakho, De Sciglio–Montolivo, De Jong, Poli–Honda–Saarawy, Balotellii
  Rezerve: Gabriel, Silvestre, Constant, Emanuelson, Zapata, Cristante, Boateng, Muntari, Saponara, Petagna, Pazzini, Niang.

  Ii vinzi pe Nocerino, Traore, Antonini, Robinho, Zaccardo si ti-ai scos bani, mai aduci pe acolo 2 jucatori tineri pentru postura de rezerva ca mai mult de 10 milioane nu poti da pe 2 bunicei.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. @alex ..aici nu esti ca la fifa zici cai vinzi pe noce etc etc si gata .. este la fel de greu sa vinzi ca sa si cumperi ..si in plus daca milan isi arata interesul de a scapa cat mai repede de ei sti cu ce oferte ne alegem ? cu vro 3/4 mil pe noce maxim 2/3 mil pe traore,antonini si zaccardo(toti) dar e mult si cu vro 8 mil pe robinio intradevar ies vro 14 mil acolo pentru un fundas bun dar nu vor pleca toti (pentru ca intervin si oferta salariala si probabil va fi mai mic decat la milan este posibil sa refuze jucatorul),eu am zis ca vor veni cu acele oferte echipele in criza si de bani si de lot . dar cele mai multe se vor feri pentru ca se gandesc si ei ca e ceva cu jucatorii astia daca se vand la pretul asta..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Nu vrem sa dam 5 milioane pe Honda, ca bani sunt.
  Asa e clubul, zgarcit si incapatanat in negocieri.
  Tocmai a fost facuta o oferta de 8 milioane pe Ljajic.
  In defensiva nu se va mai aduce nimic…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. JUVE,NAPOLI sau intarit si pleaca drept favorite,dar surpriza o va face KASPAROV(Galliani) pe ultimele 2 mutari(30,31 august) Galliani stie exact,cum,unde si cand regina va fi mutata la D7,nimeni nu are cum sa aticipeze ultimele 2 mutari ….SAH MAT 🙂 MEREU CAMPION GALLIANI.Aveti rabdare ,doar gloabele se agita la deal,calul de rasa merge la pas!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *