Milan – Roma 2-1. Ibrahimovic ne duce la 7 puncte de Juve

Milan castiga meciul cu Roma si se distanteaza la 7 puncte de Juventus. Ibrahimovic este eroul meciului, cele doua goluri ale sudezeului reusind sa intoarca rezultatul stabilit la pauza de Osvaldo in minutul 43.

Rossonerii incep in forta dar in ciuda a cel putin 3-4 ocazii mari de gol (printre care si un sut in bara a lui El Sharaawy) intra la vestiare in dezavantaj. Roma deschide scorul prin Osvaldo dupa o respingere gresita a lui Ambrosini. Capitanul se revanseaza in repriza secunda cand provoaca penalty-ul din care Milan egaleaza. Ibrahimovic transforma penalty-ul si duce scorul la 1-1. Milan preseaza si reuseste sa inscrie golul victoriei abia in minutul 82 cand Muntari il gaseste excelent pe acelasi Ibrahimovic. Suedezul lobeaza portarul, rezista presingului lui Kjaer si inscrie cu capul din 3 metri.

Milan obtine o victorie importanta si poate incepe pregatirea meciului de miercuri cu Barcelona.

[FD_ratings id_match=110 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

14 thoughts on “Milan – Roma 2-1. Ibrahimovic ne duce la 7 puncte de Juve”

 1. bonera, mexes, nocerino, ibra, oameni care au facut diferenta in acaest meci, bravo Milan, batem barca

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Doar pentru ca tin cu Milan de mic copil il agrez pe Ibra….nu-l pot vedea cum se plictiseste pe teren si mai ales cand zbiara la coechipieri…impresar…. 8 goluri din penaty si e ridicat in halul ala in slavi, cu golurile alea si nocerino avea 17 goluri….oricum e parerea mea personala.
  Ma bucur foarte mult pentru victoria de azi si astept meciul cu Barca in care sper sa facem un meci extraordinar. Forza Milan:X:X:X:X!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. sincer nici eu nu-l prea agreez pe ibra pt ca tot timpu se ia de coechipieri ca nu-i paseaza..insa nu avem cum sa-l criticam pt ca tot timpu ne scoate! forza milan!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Bonera isi revine – cred ca cel mai bun de pe teren. S-o tina tot asa si cu Barcelona… 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. e greu fara silva dar presiunea e la barca.vom juca fara emotii.ibra 2 boabe restul.orice victorie e buna.granada le-a dat 3

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Sunt curios ce linie de fundasi o sa avem cu Barca ….:| sa nu-l vad pe Mesbah ca nebunesc

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Oricum ibra e mare fotbalitst, ne ajuta mult…daca ar mai si trage de el si ar inceta sa urle la colegi( asta ma enerveaza cel mia mult) ar fi mult mai mare…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *