Milan plateste pentru a scapa de Oddo, Kaladze si Jankulovski

Conducerea rossonera este dispusa sa plateasca pentru a scapa de Oddo, Kaladze si Jankulovski. Potrivit cotidianului sportiv Corriere dello Sport, Adriano Galliani ar fi propus celor trei jucatori desfacerea contractului cu un bonus de plecare de 80% din valoarea salariilor pe ultimul an de contract. Desi oferta este una foarte buna, se pare ca jucatorii vor refuza oferta.

10 thoughts on “Milan plateste pentru a scapa de Oddo, Kaladze si Jankulovski”

 1. no bene … cum sa nu steie aia la milan la ce salariu au .. mai bine face berulsca ca copos … nu le m-ai plateste salariile si gata

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Acolo nu prea merge treaba asta :). Pe langa faptul ca jucatorii pot da in judecata clubul, AC Milan ar putea fi penalizata si se poate ajunge chiar la suspendarea pe ani buni a echipei… Nu prea e ca la noi.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. magari,dupa ce ca au mancat cozonac aici,nu mai vor sa plece sa inteleaga ca nu mai au valoare de milan,huoooo

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. pentru nico si pyro …. bai baieti stiti si acolo este exact la fel ca la noi doar ca noi avem un mitica si un mirciulica … ma intelegeti ?? adica 2 avari care fak orice sa fie in castig …:) nu vedeti ca mitica ala pe la tv pe toti i linge… mircea macar face pe ascuns si e silentios in declarati mai ales in presa .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *