Milan – Fiorentina 1-3. Allegri greseste formatia de inceput si erorile individuale ne costa meciul

Ceea ce trebuia sa fie confirmarea unui nou inceput pentru Milan s-a transformat in a 6-a infrangere din acest sezon. Problemele sunt aceleasi: Allegri greseste formatia de inceput si erorile individuale ne costa meciul. Pato rateaza un penalty la 0-1, Mexes este depasit extrem de usor in careu si Fiorentina face 0-2. Milan are o reactie palida dupa pauza prin intrarile lui Bojan (de ce oare nu joaca titular?) si Pazzini dar este mult prea putin pentru a obtine victoria. Mai ales in fata unei echipe organizate excelent de Montella, care reuseste sa ii dea o lectie lui Allegri atat in plan tactic cat si in ceea ce priveste jocul colectiv al echipei sale. Si asta in conditiile in care Jovetic lipsea.

Nu sunt prea multe de spus. Eu nu mai reusesc sa gasesc ceva pozitiv in jocul Milanului. Se pare ca situatia este scapata complet de sub control si probabil Allegri (si Tassoti) ar trebui sa isi prezinte demisia. Problema e ca nici un antrenor nu vrea sa preia Milanul in situatia asta si probabil ca vom ramane cu actualul antrenor cel putin pana la inceputul returului. Din pacate, sezonul este unul ratat. Vinovati sunt multi, ceea ce este tragic si in acelasi timp sigur este ca Milan are nevoie de un miracol pentru a prinde Europa anul aceasta.

11 thoughts on “Milan – Fiorentina 1-3. Allegri greseste formatia de inceput si erorile individuale ne costa meciul”

 1. Pacat de situatia in care a ajuns Milan. Asa s-a stins si Liverpool. Acum urmeaza Milan.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. stai linistit @Milan90 nu o sa ajungem ca Liverpool , sezonul asta e ratat , sa speram ca de la anul va fi mai bine .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Slab sezon pt milan , a fost de vis in sez 2010-11 cand am castigat titlul , dar aveam si lot atunci .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Nici sezonul viitor nu vom sta excelent, In 2014/2015 in cel mai devreme caz avem sanse la titlu. Cat despre sanse spre o finala UCL, trebuie investit MASIV in echipa, atat timp cat si bani.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Pato numai e un jucator sa te bazezi pe el , nici nu mai avem executor de penalty cum era Ibrahimovic .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. styu si eu ca milan nu are lot si probabil nu prinde europa anul asta decat cu o minune dar azi cand mam sculat am simtit ca i se va intampla ceva bun foarte curand milanului

  deci cine stye daca se intampla niste transferuri in iarna deci nu mai fiti asa veti vedea ca diavolul milanez va invia si cand fa face asta nmeni nu il va putea opri

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Probabil ca buba nu e la Tassoti. Adica in meciul in care a fost el pe banca am batut si noi :)) Mai bine l-ar incerca pe el in locul lui Allegri, macar pana in iarna. Si vedem dupa ce-o fi.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *