Milan cauta deja antrenor. Donandoni si Inzaghi in pole position

Scriam ieri ca se intampla ceva ciudat la Milan. Ei bine raspunsul este ca Milan cauta deja un antrenor pentru sezonul viitor. Avem 4 candidati posibili. Acestia sunt Donadoni, Inzaghi, Spaletti si Montella.

Favoritii sunt deocamdata Donadoni si Inzaghi. Donadoni nu ar cere mari investiti la echipa si ar multumi jucatorii italieni din lot. Se pare ca jucatorii pe care Seedorf i-a nemultumit sau folosit mai putin vor reveni ca titulari de baza. Ma refer aici la Abate, Montolivo, Poli sau Pazzini. Mai mult, antrenorul italian ar fi platit considerabil  mai putin decat Seedorf care castiga acum 2,5 milioane de euro pe an.

A doua optiune ar fi Inzaghi dar Pippo este inca destul de neexperimentat in ciuda rezultatelor excelente cu Primavera. Dar si costurile ar fi foarte mici, cu siguranta Inzaghi ar costa mai putin decat oricare dintre cei patru candidati la banca Milanului.

Mult mai greu de ajuns la Spaletti si Montella. Si asta din cauza banilor, Spaletti castiga 4 milioane de euri la Zenit in timp ce Montella are o clauza de reziliere de 7 milioane de euro, prea mult pentru Milan.

Este din ce in ce mai clar ca Seedorf nu va continua si sezonul viitor pe banca Milanului.

6 thoughts on “Milan cauta deja antrenor. Donandoni si Inzaghi in pole position”

 1. :))) Bravo. Spaletti nu mai e la Zenit de o luna, fiind dat afara si e in continuare fara contract. Si daca nici Montolivo sau Poli nu au jucat mult, atunci cine a jucat mult? Si in articolul de ieri ai spus ca Bonera e peste Abate. Serios!? Doar pentru ca joaca mai bine in dreapta decat in stanga, iar in dreapta joaca de cateva meciuri, e mai bun ca Abate? Pai de ce nu e convocat Bonera la nationala? Ah ,si sa vii la o echipa ca Milan, care se afla intr-un impas, si sa fi multumit cu jucatorii care ii ai, te numesti antrenor. Pai si daca il aduci pe Reghe tot trebuie sa faci transferuri, pentru ca asa e normal la un antrenor.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Stiu ca Spaletti nu mai e de o luna la Zenit. Tu, venind de la 4 milioane pe luna ai accepta 1-1,5 milioane? Si da, Bonera joaca acum mai bine decat Abate.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. de ramanerea lui seedorf depindea si garantia noastra pt succes sezonul viitor,cu actuala conducere,ne vom afunda din ce in ce mai mult,echipa de locurile 10-15 in fiece sezon

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Daca va fi dat afara Seedorf, atunci e clar ca astia vor sa distruga intreaga echipa…e ca si cum dai drumul la butelie si astepti scanteia…pai cine o sa mai vina la stadion, cine mai isi cumpara abonamente daca ne zbatem sa evitam retrogradarea an de an ?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *