Milan ar putea trece la un sistem cu 2 varfuri

Dupa ultimele rezultate, in care jocul echipei a produs superioritate teritoriala si posesie dar golul a lipsit, Leonardo se gandeste sa foloseasca un sistem cu 2 varfuri autentice in teren. In acest caz, sacrificatul va fi nimeni altul decat Seedorf, omul care a dezamagit cel mai mult in ultimele partide.

Milan va juca un soi de 4-2-2-2, cu Borriello si Huntelaar/Inzaghi in atac, sprijiniti de pe flancuri de Ronaldinho si Beckham/Mancini. Sigur unul dintre atacanti va avea si sarcini defensive, aportul lui Seedorf in faza de aparare (asa putin si inutil cum era) neputand fi ignorat. Speram in goluri mai multe, chiar daca echipa va arata in teorie destul de dezechilibrata.

5 thoughts on “Milan ar putea trece la un sistem cu 2 varfuri”

 1. si pato? nu prea vad cum ii posibil asa ceva… sau este vorba numai de meciul cu udine? beckham ii bunisor defensiv, pato -nu ii treaba lui
  altfel numai daca il pune pe pato langa borrielo si beckham /mancini si ronaldinho sa fie retrasi un pic, ar fi un 4-4-2 care nu cred ca e mai bun si nici goluri nu vor fi mai multe dar sa joci cu borrielo, huntelar, pato si ronaldinho din primul minut suna cam sinucigas… mai ales cu cu echipele mai bunisoare, inclusiv udine.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Da, este cam riscant. Dar mai bine sa incercam. Daca Ronaldinho si Mancini/Beckham isi respecta sarcinile defensive nu e chiar asa sinucigasa asezarea.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Cele mai mari performante le-am avut cu 2 bombe in atac nu dekt cu un varf…..amintitiva tridentul kaka shevchenko inzaghi/gilardino cu aceasta formula am castigat ultimele 2 trofee champion leaguer ….defapt la castigarea primului era rui costa in locul lui kaka…dar ar fi o solutie mai buna desi pato se stie ca mai bine da randament in banda si nu prea vad cum ar putea leonardo sa joace asa….oricum ronaldinho nu mai este ce era la barcelona pentru ca in italia este si un fotbal mai tacticizat si nu are aceiasi libertate in teren ca in spania…oricum sper din tot sufletul ca echipa se va redresa:P…hai sa ne amintim de acel ac mila-man utd 3 0 de acum cativa ani si dak se respecta traditia atunci cand am trecut de manchester am castigat si trofeul…forza rossonera:P

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. si sa ne amintim ca nici cu real in grupe nimeni nu ne dadea nici o sansa…dar eu cred k noi suntem favoriti deoarece milan se stie ca in champion league a avut rezultate mai bune decat in campionat si milanul se incurca cu echipe mici dar cand e vorba de un meci de champions league u asemenea incarcatura experienta lotului isi spune cuvantul asa ca trebuie sa fim mai optimisti…pronostic milan manchester 2 0 pato dubla sau poate da si dintosul un gol si va izbucnii din nou;)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *