Merkel si Strasser s-au intors, Mesbah este oficial rossonero.

Merkel si Strasser s-au intors acasa si se pare ca vor porni titulari in meciul de diseara cu Novara. Intre timp, clubul rossonero a oficializat transferul lui Mesbah.

19 thoughts on “Merkel si Strasser s-au intors, Mesbah este oficial rossonero.”

 1. YESSSSSSSSSSS! nici macar nu imi doream mai mult decat jucatori tineri crescuti de noi si talentati. trebuie sa fim putin mai optimisti , sa ne gandim la ce meci am facut cu barca… cam acolo a fost valoarea adevarata ! forza milan !

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Am mare incredere in Merkel si Streasser… Sper sa primeasca sanse sa joace, iar ei s-o faca bine.
  Mesbah cred ca a fost adus sa fie rezerva… nu stiu a cui.. Totusi este departe de a fi un jucator bun de Milan… Poate o sa joace bine… :d cn stie!?!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Montolivo si Tevez sau Maxi Lopez astea vor mai fi transferurile iernii. 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Mesbah este adus pentru postul de fundas stanga iar in Italia cred k avem de castigat cu el.In Europa si in special cu Arsenal si in celalalte meciuri care vor urma(daca vor urma) cred k nu avem nici o sansa pentru k nu merge…ex.nocerino,aquilani cu Barca.Personal cred k ar fi o greseala sa-l cedam pe Taiwo in iarna asta pentru k omul asta chiar merita mai multe sanse…sa nu uitam k e african si acesti oameni tot timpul au nevoie de mai mult timp de adaptare,mai ales fundasii si mai ales intr-un campionat k cel italian unde se pune mare pret pe defensiva.Sa plece acest Antonini si sa ramanem doar cu Mesbah si Taiwo pe stanga sai cred k unul dintre ei va reusi intr-un final sa acopere acest post de fundas stanga pentru ceva timp.Sa nu uitam asa repede k acest Taiwo a fost capitanul lui OM ceva ani buni asa k trebuie mai multe sanse iar Mesbah daca vine sper sa si joace cumva k sa ne dam seama despre potentialul lui.Daca mai vin si TEVEZ SI MUNTARI cum se aude prin presa cred k vom reusi sa luam din nou campionatul italian dar atat pentru k mai avem si alte gauri mari in echipa iar in Europa nu mai merge cu compromisuri sau sansa.FORZZA MILAN TU SEI TUTTA LA MIA VITA !!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Mesbah este adus pentru postul de fundas stanga iar in Italia cred k avem de castigat cu el.In Europa si in special cu Arsenal si in celalalte meciuri care vor urma(daca vor urma) cred k nu avem nici o sansa pentru k nu merge…ex.nocerino,aquilani cu Barca.Personal cred k ar fi o greseala sa-l cedam pe Taiwo in iarna asta pentru k omul asta chiar merita mai multe sanse…sa nu uitam k e african si acesti oameni tot timpul au nevoie de mai mult timp de adaptare,mai ales fundasii si mai ales intr-un campionat k cel italian unde se pune mare pret pe defensiva.Sa plece acest Antonini si sa ramanem doar cu Mesbah si Taiwo pe stanga si cred k unul dintre ei va reusi intr-un final sa acopere acest post de fundas stanga pentru ceva timp.Sa nu uitam asa repede k acest Taiwo a fost capitanul lui OM ceva ani buni asa k trebuie mai multe sanse iar Mesbah daca vine sper sa si joace cumva k sa ne dam seama despre potentialul lui.Daca mai vin si TEVEZ SI MUNTARI cum se aude prin presa cred k vom reusi sa luam din nou campionatul italian dar atat pentru k mai avem si alte gauri mari in echipa iar in Europa nu mai merge cu compromisuri sau sansa.FORZZA MILAN TU SEI TUTTA LA MIA VITA !!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

  A VENIT MESABAH, Yuhuuu…moama castigam campionatul, ce bine

  am 3 fundasi stanga de talie mondiala : antonini de cam 6, mesbah de 5.5 si zambrotta de 7.5, 8 intr-o zi buna

  nu pe bune…:| 🙁 serios??!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. “Merkel si Strasser s-au intors acasa si se pare ca vor porni titulari in meciul de diseara cu Novara. Intre timp, clubul rossonero a oficializat transferul lui Mesbah.”

  zice si mie cineva unde si cand este meciul ? multumesc 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. fratioare Strasser nu poate juca in urmatoarele 6 luni, ruptura de ligamente , el s-a intors acasa din alte motive

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Ma bucur de transferul lui Mesbah, sunt convins ca ne va ajuta mult mai mult decat a facut-o Antonini sau Taywo. In plus , revenirea lui Merkel este una de bun augur pentru ca suferim in atac. El poate fi jucatorul ideal pentru postul de trequartista. Totusi sper sa vina si Montolivo.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. singura sansa ca sa fii convins ca mesbah ne va ajuta e ca cei doi sa fie datia fara ….ca , cat timp is jucatorii astai de clasa ( antonini , bonera ) parca nu mai exista altii in lot

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Rupem tot acum,mesbah la mijloc,asta ii jucatorul de creatie pe care il asteptam cu toti :|,sper macar sa “explodeze” ca Boateng

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Cine urmeaza dupa Mesbah(am auzit de el doar cand l-a doirt milan,clar ce jucator bun),Rigoni de la Novara,Mannini de la Siena,din aceste 3 transferuri Merkel zic ca va creste mult sezonu asta daca ii folosit,cat despre Strasser sper sa rupa si el “gura targului”

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Sunteti mult prea pesimisti. Chiar daca Milan nu practica cel mai bun fotbal in momentul de fata , nu uitati ca e pe locul 2 in Serie A si in optimile UCL cu Arsenal . De altfel, nu uitati ca am facut egal la Barcelona , acolo unde real madrid a luat 5-0. O echipa mare castiga si cand joaca prost . Infrangerea cu Inter fost doar un accident.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. mare jucator si mesbah asta , halal conducere …. ce pretentii sa mai ai sa treci de arsenal cand tu nu esti in stare sa bati o echipa ca novara la tine acasa in 90 minute , ce egal pe camp nou acolo am avut noroc cu caru si sa-i multumim barcelonei ca nu a prins o zi buna ca faceau scor cu noi , pe interisti daca eram asa de buni precum s-au laudat baietii prin presa/net ii bateam dar e usor de vorbit mai greu de facut . sa fim sinceri si corecti echipa trece printr-o perioada grea iar daca nu isi revine vom pierde si sansele pe care le mai avem la castigarea campionatului
  si cand stau si ma gandesc ca vrem liga campionilor 🙁

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *