Massimo Oddo s-a accidentat si nu va juca in AC Milan – Real Madrid

AC Milan nu se va putea folosi de fundasul Massimo Oddo, nu doar in meciul cu AC Milan – Real Madrid din Champions League, ci in urmatoarea luna, din cauza unei accidentari la coapsa piciorului stang.

Oddo s-a accidentat chiar in ajunul meciului cu bianconeri, iar un examen medical amanuntit a confirmat ca el nu va putea juca timp de patru pana la sase saptamani.

Vesti mai bune vin de la Daniele Bonera, care isi accidentase genunchiul in meciul cu Juventus.

In ceea ce-l priveste pe Bonera, care a iesit pe targa dupa 35 de minute ale meciului cu Juventus, examenul medical a aratat ca nu are ligamentul genunchiului afectat. Oricum, abia peste cateva zile se va putea estima exact cat va sta “pe bara” Bonera, jucatorul in varsta de 29 de ani ratand aproape sigur meciul din UEFA Champions League cu Real Madrid de miercuri.

Gianluca Zambrotta, Thiago Silva si Massimo Ambrosini sunt si ei incerti pentru intalnirea din cadrul grupei G, unde Milan este pe locul secund cu 4 puncte.

2 thoughts on “Massimo Oddo s-a accidentat si nu va juca in AC Milan – Real Madrid”

  1. despre t. silva de la meciul cu napoili se tot spune ca nu va risca allegri cu el pentru a putea conta pe el in urmatorul meciu si de atunci au trecut nu stiu cate jocuri si tot incert e…

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *