Massimiliano Allegri-Mr. Eleganta

AC Milan v Jucentus FC - Berlusconi Trophy

“Se invartesc prea multi bani in fotbal azi. Cum sa ramai cu picioarele pe pamant cand ai un salariu de zeci de mii de euro la 18 ani?”

Vicii?

“Paine cu nutella. Probabil ca nu veti crede, dar nu am fumat nici macar o tigara,nu m-am drogat niciodata. Absolut nimic.”

Dar sportivii nu fumeaza…

“Da’ ce tot sportivi si sportivi? Astia din ziua de azi fumeaza toti.”

Mr Eleganta…

“Eu i-as amenda pe toti antrenorii care se prezinta la marginea terenului in trening: reprezinti clubul,nu poti sa te imbraci in trening!”

Mario Balotelli?

“Cand am auzit ca exista posibilitatea sa-l luam,evident ca am zis “Da” imediat. Am castigat 2 lucruri importante cu el. In afara de faptul ca poate deveni unul dintre cei mai buni din lume –iar asta va fi anul in care va demonstra-, inainte sa vina el nu aveam pe nimeni care sa bata loviturile libere. Tot el bate si penalty-urile. In curand chiar si cornerele. Este cel mai bun din echipa.”

Allegri= sex simbol?

“E,hai…ce sex simbol!? Nici nu ma gandesc. Bine,frumusetea si eleganta sunt importante; la fel si frumusetea si eleganta femeilor. Daca vad o femeie cu mainile neingrijite…e normal?Totusi,cu mainile te ating.”

Mass-media intotdeauna contra!

“E vina mea. Sunt prea timid,cred. Nu ma descurc sa comunic cu media, e clar. Dar vreau sa schimb asta!”

 

(Interviu din revista de moda GQ)

3 thoughts on “Massimiliano Allegri-Mr. Eleganta”

  1. Xabi Alonso si Nemanja Vidic sunt doi jucatori ce vor deveni liberi de contract in Iunie 2014 si pot semna cu orice echipa inca din ianuarie. Vamos Galliani! 🙂

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *