Mancini sau Huntelaar in atac pentru Parma – AC Milan?

Leonardo are un sigur dubiu in privinta formatiei care va incepe meciul cu Parma. Este vorba de rolul atacantului lateral dreapta. Din cauza reaccidentarii lui Pato, Leonardo trebuie sa aleaga unul dintre Huntelaar si Mancini. Ce credeti? Cine ar da cel mai bun randament? Huntelaar, care este un varf de careu sau Mancini, care desi rolul i se potriveste este mult in urma cu pregatirea?

7 thoughts on “Mancini sau Huntelaar in atac pentru Parma – AC Milan?”

 1. pe cine prefer dintre Hunterlaar si Mancini? pe Adiyiah… dar nu a fost convocat… a fost cumparat sa joace la Primavera.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Cred ca Mancini ar trebui sa inceapa titular!
  Adiyiah nu are inca ce cauta la nivelul Serie A. E inca sub acest nivel. Poate la anul din postura de rezerva sa inceapa sa intre.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. e prostii spuneti pe aici…ak a fost declarat un jucator de mare viitor cum sa fie slab acum chiar dak e necopt pentru serie a…poate nu e pregatit nu are exp dar nu ca nu are calitati…pai atunci nici nu va fi niciodata un jucator mare poate maxim mediu dak e mult sub nivelul din serie a…un jucator incepe la 17 ani cum a facut pato ronaldo sau messi…atunci sa nu mai fie prezentat ca o vedeta in viitor si sa fie lasat sa se antreneze…si cu legatura la subiect huntelaar clar…mancinu nu a plecat de la inter ca era asa bun nu mai e jucatorul de la roma nici pe jumate…sper sa castigam diseara forza milan

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *