Malaga – AC Milan 1-0. Dezamagire totala

AC Milan a suferit o noua infrangere, de aceasta data in Liga Campionilor in fata unei echipe foarte bine structurate a Malagai. Spaniolii s-au impus meritat in duelul cu “rossoneri” chiar daca tabela a aratat 1-0 la final.

Massimiliano Allegri a inceput cu un 11 schimbat iar Acerbi si Kevin Constant au pornit ca titulari schimbati pe parcurs de catre Bojan, respectiv Pato.

In prima repriza, Joaquin a ratat un penalty in minutul 45 la capatul unui fault inexistent.

Mitanul secund a inceput tot cu Malaga in atac iar diferenta a facut-o ratangiul din prima repriza, Joaquin care a inscris in urma unei angajari perfecte a lui Iturra la marginea careului, atacantul spaniol trimitand mingea in bara apoi intrand in poarta.

Milan ramane, astfel, cu 4 puncte dupa primele trei jocuri si este duel cu Zenit pentru pozitia secunda in grupa, Malaga distantandu-se la cinci puncte de “rossoneri”.

One thought on “Malaga – AC Milan 1-0. Dezamagire totala”

  1. nu stiu ce sa cred dar sezonul acesta este unul foarte slab ,dar nu imi pot uita echipa mea favorita de o viata , chiar daca pierdem , milanul merge mai departe , nu-i putem judeca deoarece au pleact foarte multi jucatori importanti… singura speranta a ramas El Shaarawy

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *