Lippi director tehnic si Tassotti antrenor?

Viitorul lui Leonardo este din ce in ce mai departe de Milan. Ultimele zvonuri vorbesc despre o noua idee a lui Berlusconi in privinita bancii tehnice. Presedintele ar se gandeste sa il puna pe Lippi director tehnic si Tassotti antrenor. Viitorul antrenor al nationalei italiei ar putea fi Roberto Mancini sau Claudio Ranieri.

TassottiCa jucator, Mauro Tassotti a debutat la varsta de 18 pentru Lazio in noiembrie 1978. In primul sau campionat in Serie A a jucat 14 partide reusind sa castige locul de titular pentru anul viitor. Dorit de Milan in Serie B in 1980, a devenit imediat unul din titularii de baza a echipei.

Odata cu venirea lui Arigo Sacchi, Tassotti a fost o piesa de baza in apararea legendara a Milanului compusa din Maldini, capitanul Baresi, Costacurta si vice-capitanul Tassotti. In 1988 castiga campionatul cu Milan, urmat de doua Cupe ale Campionilor si 3 campionate consecutive intre 1992 si 1995. In 1994 castiga Cupa Campionilor in rolul de Capitan, inlocuindu-l pe Baresi care era suspendat.

Antrenorul Tassotti si-a inceput cariera la sectorul de junior al rossonerilor. Din 1997 pana in 2001 a preluat echipa Primavera, castigand de doua ori turneul de la Viareggio. In 2001 este antrenor secund sub Carlo Ancelotti si Leonardo.

One thought on “Lippi director tehnic si Tassotti antrenor?”

  1. clar berlusconi isi bate joc de noi si echipa pentru el nu mai prezinta interes

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *