Leonardo: “Trebuie sa tragem la poarta din afara careului”

Leonardo se declara optimist in privinta campionatului. “E adevarat ca pentru a-i depasi pe inter in clasament trebuie sa mai acceleram un pic si cred ca Milan o poate face. Ma bazez pe disponibilitatea tuturor jucatorilor, care au trecut peste multe dificultati si si-au depasit limitele.”

Antrenorul rossonero insista pe faptul ca Milan nu a inscris din afara careului decat 4 goluri. “Milan inscrie foarte putin din afara careului. Doar 4 goluri si nici unul din lovitura libera. Suntem obisnuiti sa plimbam mingea foarte multe si sa pasam catre omul din fata portii si din aceasca cauza uitam de solutia sutului de la distanta care se poate dovedi o arma in plus.” Cei de la Chievo au simiti-o pe propria piele…

7 thoughts on “Leonardo: “Trebuie sa tragem la poarta din afara careului””

 1. flamini are un sut senzational….si nici cu seedorf sau ronaldinho nu e de joaca;)…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. da, dar nu suteaza… cred ca mai mult a incercat flamini sa traga din afara careului decat ei… si francezul nici nu a jucat prea mult.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. da intr-adevar… dar parca te astepti la mult mai mult de la jucatori ca pirlo, seedorf, ronaldinho… fotbalisti cu un sut fantastic.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. seedorf cred ca e cel mai bun la incercari de acest gen, desigur mai incearca Pirlo sau chiar Zambrotta. Astfel fotbalul ar fi mai spectaculos…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *