Leonardo s-a certat cu Ronaldinho

Antrenorul Leonardo a recunoscut că s-a certat in vestiar cu Ronaldinho, din cauza faptului ca playmaker-ul brazilian cu s-a daruit suficient in meciul împotriva Sampdoriei de săptămâna trecută.

Leonardo, antrenorul rossonerilorAntrenor brazilian nu a fost prea incantat de evolutia lui Dinho din teren şi a tinut sa ii spuna acest lucru. Iata ce a declarata Leonardo in legatura cu delicatul subiect la conferinta de presa dinaintea meciului de la Palermo: “Am avut o cearta în vestiar pentru ca nu mi-a placut deloc cum a jucat, Leonardo a declarat presei. Dupa ce am avut aceasta discuţie, va arăta de ce este capabil.

Alte fragmente din declaratiile lui Leonardo de la conferinta de presa de ieri:

Nu vreau sa caut scuze dar din pacate ne lipsesc din nou jucatori importanti. Am incercat sa il recuperam pe Flamini, dar nu s-a putut. O alta absenta neasteptata este cea a lui Abate.

Maine la Palermo vom incerca sa fim cat mai competitivi. Echipa lui Delio Rossi trece rpintr-un moment bun, nu au mai pierdut de multa vreme pe teren propriu si au obiective mari in acest sezon.

“Suntem toti constienti de maturizarea lu Borriello. Cand am venit la Milan era un copil si l-am urmarit cum a crescut. Anul acesta a facut un sezon foarte bun si meciul cu Sampdoria cred ca a fost cel mai bun al sau din cariera. I-am spus si lui asta. Sunt satisfacut de el.”

“Nu este momentul sa vorbim despre plecarea mea. Trebuie sa fi concentrati la prezent, iar acest lucru inseamna meciul de maine de la Palermo. Va fi un meci jucat mai mult cu inima.”

“Am un relatie buna cu grupul. Am fost mereu direct cand a trebuit sa le spun ceva, fie ca a fost de bine sau de rau. Am 26 de jucatori in lot din care numai 11 pot intra in teren, si trebuie sa iau decizii. Cheia acestui sezon sta in forta grupului, care a demonstrat ca este unul matur prin comportamentul lor in situatiile dificile.”

“Despre Albertazzi pot sa va spun ca e de mult timp cu noi, s-a intors la Primavera, iar de saptamana trecuta s-a antrenat cu lotul nostru din nou. Oddo a facut un meci bun cu Sampdoria, iar la golul lui Pazzini oricine putea gresi. Pato se recupereaza incet dar sigur cu multa munca la sala de forta si speram sa il avem apt pentru finalul sezonului. Sper sa il recuperam pe Ambrosini pana duminica, iar pentru Bonera trebuie sa mai asteptam.”

“Pentru mine, Mauro a reprezentat un colaborator foarte bun. Ne-am completat foarte bine: are tot jocul de aparare in cap, iar in afara de asta am avut o relatie sincera. Este la Milan de 30 de ani si a fost important pentru mine de-a lungul sezonului. Este o persoana extraordinara.”

One thought on “Leonardo s-a certat cu Ronaldinho”

  1. Dinho, cred că ar fi mai bine să lași pe alții. Chit că nu prea sunt, dar eu, personal, în tine ca jucător nu mai am incredere. Degeaba faci un meci – două, trei. Tot nu ajunge.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *